Cu ce probleme grave s-a confruntat Marius Țepeligă, lăutarul mort după o lungă suferință. Era unul dintre prietenii lui Costel Biju

Cu ce probleme grave s-a confruntat Marius Țepeligă, lăutarul mort după o lungă suferință. Era unul dintre prietenii lui Costel Biju

Marius Țepeligă a trecut printr-o lungă perioadă de suferință, din cauza problemelor de sănătate, În urmă cu câteva luni, lăutarul a trecut prin momente grele, fiind internat în spital, iar astăzi a murit.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Este doliu în lumea lăutarilor, după ce Marius Țepeligă a murit. Era unul dintre cei mai iubiți cântăreți, de altfel bun prieten cu manelistul Costel Biju. Doar că, din cauza problemelor de sănătate, Marius Țepeligă a avut nevoie de o pauză mai lungă și s-a concentrat exclusiv pe capitolul sănătate.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Marius Țepeligă spera că se va vindeca

Marius Țepeligă avea o carieră de succes și o familie frumoasă. Era căsătorit cu Andreea, femeia care i-a oferit doi copii și cea care i-a fost alături în cele mai grele momente. Pe 11 ianuarie 2024, lăutarul a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor, asta după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Era doar una dintre încercările prin care a trecut Marius Țepeligă. Chiar dacă a trecut prin clipe cumplite, era optimist și se gândea că într-o zi se va vindeca. Cei care l-au cunoscut pe cânțăreț știu cât de mult se apropiase de Dumnezeu, asta pentru că în urmă cu ceva timp s-a și pocăit.

Costel Biju făcea un apel disperat în urmă cu aproape două luni

Pe lângă faptul că erau colegi de breaslă, Costel Biju nu a rămas niciodată indiferent la suferința lui Marius Țepeligă. Cei doi erau buni prieteni, iar manelistul i-a încurajat mereu pe cei care au putut să îl ajute pe lăutar să o facă prin a dona sânge. Același apel disperat îl făcea și soția cântărețului mort, Andreea, în aceeași perioadă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191