Prima reuniune dedicată memoriei unui mare driver

Prima reuniune dedicată memoriei unui mare driver

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, 17 martie, prima reuniune hipică din acest an. Startul va fi unul foarte matinal urmând ca de la ora 9.30 să aibă loc o cursă de calificare. Reuniunea este organizată de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, sub autoritatea Consiliului Local Ploieşti, a Primăriei Municipiului Ploieşti și cu sprijinul unui nou sponsor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Evenimentul principal al zilei va fi, ca de fiecare dată la debutul sezonului, „Premiul de Deschidere – Gheorghe Tănase”, cursă programată să înceapă la ora 10:40 şi dedicată memoriei unuia dintre marii antrenori şi driveri de pe Hipodromul Ploieşti, câştigător a nu mai puţin de 7 Derby-uri de Trap ale României!

Reuniunea va debuta la ora 9:50 cu Premiul Feruccio Wine, va continua cu Premiul Feruccio Construct (ora 10:15), după care vom asista, de la 10:40, la „Premiul de Deschidere – Gheorghe Tănase”, care are la start şapte dintre cei mai valoroşi cai de pe Hipodromul Ploieşti. Primul eveniment hipic al anului se va închide cu Premiul Feruccio Tower, programat să înceapă la ora 11:15.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Totodată, pentru cei mai mici dintre spectatori va fi amenajat un „fun corner” unde aceştia se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.
Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191