Teo Trandafir și Iulia Vântur, schimb de replici la TV din cauza lui Salman Khan: „Nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui”

Teo Trandafir și Iulia Vântur, schimb de replici la TV din cauza lui Salman Khan: „Nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui”

Teo Trandafir a avut câteva replici ironice la adresa Iuliei Vântur, care a refuzat să dea prea multe detalii despre iubitul ei, Salman Khan. Prezentatoarea de la Kanal D2 a fost extrem de directă și a spus că nu înțelege de ce actorul de la Bollywood ascunde relația cu artista.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Direct din India, Iulia Vântur a avut o intervenție video în emisiunea „Follow us” de la Kanal D2, unde a fost vizibil deranjată de întrebările directe ale lui Teo Trandafir. Pentru că s-a zvonit în repetate rânduri că relația artistei cu Salman Khan s-ar fi încheiat, prezentatoarea a dorit să afle mai multe de la aceasta și să lămurească telespectatorii.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

De asemenea, Teo Trandafir s-a arătat nedumerită de faptul că cei doi nu se afișează împreună, deși relația lor durează de ani buni. Iulia Vântur s-a mutat în India în urmă cu mai bine de 10 ani, acolo unde a început o viață nouă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Recent, pe internet au devenit virale imagini cu Salman Khan și Iulia Vântur, unde actorul de la Bollywood o ignoră complet pe aceasta, motiv pentru care oamenii au început să aibă îndoieli în privința relației lor.

„Întrebarea mea este: de ce nu ai spus niciodată «da, sunt cu Salman Khan» sau «nu, nu sunt cu Salman Khan»? Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui”, a ținut să precizeze Teo Trandafir.

„Draga mea, acum sincer, eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”, i-a răspuns Iulia Vântur, vizibil deranjată.

Teo Trandafir: „Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…”

Iulia Vântur: „Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect.”

Teo Trandafir: „Pentru că nu înțeleg, nu mă duce capul.”

Iulia Vântur: „Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă.”

Teo Trandafir: „Nu te acuză nimeni de nimic, mie mi s-ar părea mega mândrie, pentru mine ar fi glorie! Din toată lumea asta, din miliarde de femei, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a dorit pe mine.”

Iulia Vântur: „Dar poate eu am ales pe altcineva. Femeile în general se spune că aleg bărbații, poate eu am ales pe altcineva.”

Teo Trandafir: „Cum adică ai ales pe altcineva? Ești văzută cu el…”

Iulia Vântur: „Aoleu, Teo, ce facem aici? Ilinca a înțeles foarte bine ce am spus. Poate femeia a fost cea care a ales bărbatul. Nu am venit la emisiune pentru a confirma anumite zvonuri.”

Cât despre absența Iuliei Vântur de la pre-nunta organizată de Ambani, cel mai bogat om din India, prezentatoarea s-a mirat de faptul că artista a preferat să vină în România în loc să participe la eveniment. Iubita lui Salman Khan a precizat că a venit acasă pentru a-și vedea familia.

Teo Trandafir: „Știi ce ne-am gândit noi?! Iulia s-ar fi putut vedea cu părinții ei de sărbători, pentru că sărbătorile sunt poimâine.”

Iulia Vântur: „Așa e… dar acum a fost momentul să vin acasă”

Ilinca Vandici a intervenit și ea în discuția celor două. „Eu n-aș fi ratat o asemenea petrecere în viața mea!”, a spus prezentatoarea.

În încheiere, Teo Trandafir a mai avut câteva comentarii de făcut și a ironizat-o subtil pe Iulia Vântur. „Noi am înțeles perfect ce zici tu. N-am înțeles nimic, dar am înțeles că… chiar proaste nu suntem niciuna. Îți mulțumim foarte mult că ne-ai fluturat o informație pe la nas, dar să știi că noi am preluat-o deja. Felicitări pentru tot ce faci, felicitări pentru…”

„Stai, care a fost informația? Că n-am înțeles-o pe asta”, a întrerupt-o Iulia Vântur.

„Te felicitam pentru activitatea ta profesională, nebuno. Ce îți imaginai?”, a răspuns Teo Trandafir.

„Dar n-am vorbit nimic despre carieră”, a fost replica artistei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191