Mama lui Radu Ayan, copilul de 2 ani, din Botoșani, apel disperat pe internet, în urma dispariției fiului său. Postarea făcută de femeia care își caută micuțul / FOTO

Mama lui Radu Ayan, copilul de 2 ani, din Botoșani, apel disperat pe internet, în urma dispariției fiului său. Postarea făcută de femeia care își caută micuțul / FOTO

În cursul zilei de duminică, 17 martie 2024, dispariția unui copil în vârstă de doi ani, din Botoșani, a creat panică în rândul autorităților. Mama lui Radu Ayan a făcut și ea un apel disperat pe internet, în urma dispariției fiului său. Iată postarea făcută de femeia care își caută micuțul! Dacă l-ai văzut, sună de urgență la 112!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Dispariția unui copil în vârstă de doar doi ani a creat stare de alertă în rândul autorităților, în cursul zilei de duminică, 17 martie 2024. Micuțul Radu Ayan, din Botoşani, a plecat de lângă părinții săi și nu a fost identificat nici până în aceste momente. Oamenii legii îl caută în continuare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mama lui Radu Ayan, copilul de 2 ani, din Botoșani, apel disperat pe internet, în urma dispariției fiului său

Ziua de ieri i-a pus pe polițiștii din comuna Tudora, Botoșani, în alertă, după ce un copil în vârstă de doar doi ani a dispărut și este de negăsit.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Potrivit anchetei care se află în desfășurare, se pare că micuțul se afla în vizită la o cunoștință, împreună cu familia. Într-un moment de neatenție, acesta a părăsit locuința respectivă.

Minorul de doi ani poate fi identificat după următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

De asemenea, părinții susțin că, la momentul dispariției, minorul de doi ani purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.

Ce a postat femeia care își caută micuțul

La scurt timp după dispariția copilului, dar și după ce a alertat oamenii legii, mama băiețelului dispărut a făcut publicat și o postare pe pagina sa de Facebook, acolo unde i-a rugat pe toți cei care îl văd pe copil să o anunțe.

Bunica lui Radu Ayan, copilul dispărut în Botoșani, a făcut declarații

După ce a fost anunțată că nepotul ei a dispărut și este de negăsit, bunica lui Radu Ayan a făcut și primele declarații despre această situație.

Potrivit spuselor sale, aceasta susține că l-a văzut pe micuț când a ieșit din casă, însă nu a verificat unde merge, iar asta pentru că atunci când ieșea, în general, petrecea timp în curte, jucându-se.

CITEȘTE ȘI: L-ai văzut pe copilul din imagine? Dacă da, sună la 112! Minorul de doi ani, din Botoşani, a dispărut și acum este căutat de Poliţie / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191