Banc: „Soțul gelos își sună zilnic soția și o întreabă unde este”. Gluma care îți va aduce zâmbetul pe buze

Banc: „Soțul gelos își sună zilnic soția și o întreabă unde este”. Gluma care îți va aduce zâmbetul pe buze

Ziua bună se cunoaște de dimineață, de aceea vrem să îți aducem zâmbetul pe buze, așa că, în rândurile de mai jos îți prezentăm cele mai tari bancuri. Iată ce glume poți să împărtășești cu cei dragi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Se spune că râsul este cel mai bun medicamente, de aceea, vrem să te înveselim cu cele mai tari bancuri. Protagoniștii glumei de astăzi sunt doi soți, care încearcă să scape de gelozia din cuplu. Continuarea te va amuza.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bancul zilei

Soţul gelos îşi sună zilnic soţia şi o întreabă unde este– Unde eşti, draga mea?– Acasă, scumpule! De ce?– Eşti sigură?!– DA!– Porneşte, te rog, blenderul!Soţia porneşte blenderul. Aude bărbatul zgomotul, zâmbeşte în sinea lui şi î doua zi soţul gelos sună din nou.– Unde eşti, draga mea?– Acasă, scumpule! S-a întâmplat ceva?– Nu s-a întâmplat nimic. Sigur eşti acasă?!– Sigur că sunt acasă!– Atunci, porneşte, te rog, blenderul!Soţia porneşte blenderul. Aude bărbatul zgomotul, zâmbeşte în sinea lui şi îă o săptămână în care tot aude blenderul, indiferent de oră la care îşi sună soţia, bărbatul gelos se hotărăşte să vină acasă fără să anunţe. Îşi găseşte copilul singur cu bonă.– Fiule, unde este mama?– Nu ştiu. Mă tot gândesc unde o pleca în fiecare zi cu blenderul?!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Alte bancuri amuzante

Soția: – Dragule, ce cadou îmi vei lua de ziua mea de naștere?Soțul: – Bine iubito, dar tu ce îți dorești?Soția: – Eu vreau așa cadou, ca atunci când voi pune piciorul pe pedală, brusc să se schimbe săgeata de la 0 la țul: – Mmm, foarte bine.Și a doua zi soțul i-a făcut cadou soției un cântar.

O doamnă intră într-o farmacie și îi cere farmacistului o sticluță de cianură.Farmacistul o întreabă:– Pentru ce naiba vă trebuie cianura?– Îmi trebuie ca să îl otrăvesc pe soțul , cu ochii măriți:– Doamne ferește! Nu vă pot da cianura ca să îl otrăviți pe soțul dumneavoastră. E total ilegal! Mi-aș pierde licența și ne-ar arunca pe amândoi în închisoare. Pentru niciun motiv în lume nu v-aș putea da cianură!Doamna începe atunci să caute în poșetă și scoate o poză cu soțul ei în pat cu soția se uită la poză și spune:– Ah, dar ce nu mi-ați spus că aveți rețeta…

La o masă într-un bar, stă un bărbat care dă pe gât pahar după pahar. După fiecare un pahar se uită în buzunarul cămăşii şi mai cere unul. Intrigat, barmanul îl întreabă ce De ce vă tot uitaţi în buzunarul cămăşii după fiecare pahar?- Am acolo o poză cu nevastă-mea. Când mi se pare frumoasă, mă duc acasă!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191