Cum a comentat Catinca Roman înmormântarea organizată de Oana Roman pentru mama lor: „Eu aș fi vrut ceva mai discret…” Cum se înțeleg în prezent cele două surori

Cum a comentat Catinca Roman înmormântarea organizată de Oana Roman pentru mama lor: „Eu aș fi vrut ceva mai discret…” Cum se înțeleg în prezent cele două surori

În urmă cu mai puțin de două luni, Mioara Roman s-a stins din viață. Fosta soție a lui Petre Roman a fost condusă pe ultimul drum pe data de 26 februarie. Fiica ei, Oana, a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de înmormântare. Ce a spus Catinca Roman despre felul în care au fost organizate funeraliile mamei sale.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pe data de 25 februarie, Mioara Roman a fost înmormântată cu fast. Sute de oameni au mers să își ia rămas bun de la fosta soție a lui Petre Roman, atât la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, unde a avut loc ultima slujbă pentru ea, dar și la Cimitrul Reînvierea, acolo unde a fost înmormântată.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Catinca Roman, despre înmormântarea organizată de Oana Roman pentru mama lor

Oana Roman a fost cea care a gândit în detaliu înmormântarea mamei sale, ajutată fiind de Gabriela Lucuțar, proprietara unei firme de pompe funebre, supranumită „Regina Întunericului’.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În ziua în care Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum, au fost pregătite opt coșuri cu colivă, una fiind ornată cu foițe de aur. Fosta soție a lui Petre Roman a fost condusă pe ultimul drum într-o limuzină de lux.

Catinca Roman spune că ea și-ar fi dorit o ceremonie ceva mai discretă pentru înmormântarea Mioarei Roman, însă sora ei, Oana, a fost cea care și-a dorit funeralii cu fast.

Ce relație au în prezent Oana și Catinca Roman

În ultima perioadă, între Catinca și Oana Roman au existat tensiuni. Se pare însă că, în prezent, cele două surori au revenit la sentimente mai bune.

„Cu Petre Roman am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată niciodată, dar l-am considerat ca pe un părinte. E adevărat că făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat. Dar nu e normal ce a făcut! Nu pot totuși să spun că Oana a fost privilegiată. Nu vorbim de bani aici. Cu Oana sunt în relații foarte bune acum, dar nu ne vedem prea des. Suntem temperamente diferite, asta e! Așa a fost mereu, firi total diferite’, a mai povestit Catinca Roman.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191