Petrolul are un interval infernal!

Petrolul are un interval infernal!

Petrolul are un interval de nici două săptămâni în care joacă trei partide! Liga Profesionista de Fotbal a anunțat programul rundelor 5, 6 și 7 din play-out, comprimate să se desfășoare în interval de 11 zile, în condițiile în care va fi și o etapă intermediară. Pentru gruparea petrolistă cele trei jocuri vor fi întinse pe durata a fix o săptămână.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Seria debutează luni, 22 aprilie, atunci când, pe „Ilie Oană”, se va desfășura partida FC Petrolul – UTA Arad. Apoi, joi, 25 aprilie, echipa ploieșteană va juca în deplasare, la Sibiu, pentru ca luni, 29 aprilie, să primească replica Botoșaniului. Iată, însă, cum arată programul „galben-albaștrilor” până la finalul lunii aprilie:

Play-out/Etapa a 4-a

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Sâmbătă, 13 aprilie, ora 21.30: Universitatea Cluj – FC Petrolul

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Play-out/Etapa a 5-a

Luni, 22 aprilie, ora 19.00: FC Petrolul – UTA Arad

Play-out/Etapa a 6-a

Joi, 25 aprilie, ora 19.00: FC Hermannstadt – FC Petrolul

Play-out/Etapa a 7-a

Luni, 29 aprilie, ora 17.30: FC Petrolul – FC Botoșani.

A mai rămas, astfel, de stabilit doar țintarul meciurilor cu Oțelul Galați (acasă) și Politehnica Iași (deplasare), cele care vor închide stagiunea 2023-2024 a Superligii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191