Dacă ai văzut-o pe fata din imagine, sună la 112! Are 17 ani și este din București. Maria a plecat noaptea de acasă și nu s-a mai întors / FOTO

Dacă ai văzut-o pe fata din imagine, sună la 112! Are 17 ani și este din București. Maria a plecat noaptea de acasă și nu s-a mai întors / FOTO

Dacă ai văzut-o pe adolescenta din imagine, sună de urgență la 112! Fata are 17 ani și este din București! Maria Geanina Petrache a plecat noptea de acasă, iar de atunci nu mai știe nimeni de ea.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Poliția Capitalei a emis un apel către cetățeni pentru a ajuta la găsirea unei tinere de 17 ani, care a plecat de acasă și nu s-a întors.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

O adolescentă de 17 ani a dispărut

Maria Geanina Petrache a plecat joi, în jurul orei 1:00, din Sectorul 2 al Bucureștiului, și nu a fost văzută de atunci.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Conform comunicatului emis de autorități, Maria are o înălțime de 1,65 metri, cântărește 65 de kilograme, are ten deschis, păr șaten și ochi verzi. La momentul dispariției, purta un capot negru cu buline albe și papuci.

Persoanele care au observat-o sau pot oferi informații relevante sunt rugate să contacteze imediat Poliția Capitalei la numărul de urgență 112.

Un adolescent de 17 ani, dat dispărut, a fost găsit mort lângă un bloc, în Constanța

O familie din Mamaia, Constanța, a fost zguduită de tragedie când trupul neînsuflețit al unui adolescent de 17 ani a fost găsit lângă un bloc aflat în construcție.

Părinții, neliniștiți de absența fiului lor, au alertat autoritățile atunci când nu au reușit să intre în contact cu el. După o căutare disperată, poliția a descoperit cu tristețe că tânărul era deja decedat când a fost găsit, lăsând în urmă o familie devastată.

Eforturile echipei medicale și ale polițiștilor de a-l salva au fost zadarnice, confirmându-se tragicul sfârșit al adolescentului.

Motivul exact al morții și circumstanțele în care s-a produs aceasta au rămas subiect de investigație în curs. Este important de precizat faptul că trupul neînsflețit al băiatului a fost decoperit într-o zonă mai puțin populată a orașului Constanța.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că tot mai mulți adolescenți dispar de acasă. Unii sunt găsiți, însă există și veși triste în astfel de cazuri.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191