Noi informații despre tânărul care a murit în cadrul târgului internațional de tatuaje din Timișoara: „S-a constatat că…” / VIDEO

Noi informații despre tânărul care a murit în cadrul târgului internațional de tatuaje din Timișoara: „S-a constatat că…” / VIDEO

Un tatuator a vorbit despre tânărul în vârstă de 23 de ani care a murit în cadrul târgului internațional de tatuaje din Timișoara. Băiatul ar fi făcut infarct după ce ar fi băut șapte energizante.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O tragedie s-a petrecut ieri, la un târg de tatuaje din Timișoara. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit, după ce brusc a început să se simtă rău când își tatua gamba piciorului. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, așa că au declarat decesul.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Noi informații despre tânărul care a murit în cadrul târgului internațional de tatuaje din Timișoara

În vârstă de 23 de ani, Ionuț, tânărul care a murit în timp ce se afla la târgul internațional de tatuaje de la Timișoara, iubea tatuajele. Mersese la marele eveniment pentru a-și tatua , i s-a făcut rău și și-a pierdut cunoștința.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cadrele medicale ajunse la faţa locului au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața, însă, din păcate, pentru că nu a răspuns manevrelor de resuscitare, în cele din urmăm tânărul a fost declarat decedat.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă în acest caz

Potrivit informațiilor transmise de oamenii legii, pe data de , în jurul orei 16:45, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o societate comercială dintr-un complex comercial de pe rază municipiului Timișoara, unui tânăr în vârstă de 23 de ani i s-ar fi făcut rău în incinta unui salon de tatuaj.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din păcate medicul de pe ambulanță sosit la fața locului, declarând decesul acestuia. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191