Adrian Călin candidează la Primăria comunei Cocorăştii Colț, din partea PSD

Adrian Călin candidează la Primăria comunei Cocorăştii Colț, din partea PSD

Adrian Călin și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de primar al comunei Cocorăştii Colț, din partea PSD.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Având o carieră solidă în administrație și o expertiză valoroasă în atragerea de fonduri și implementarea proiectelor de investiții, Călin promite să ofere un trai mai bun prentu comunitatea locală din Cocorăştii Colț.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Călin și-a început cariera politică în 2008, când a ocupat postul de viceprimar al comunei sale, ulterior devenind consilier local. Timp de trei mandate, Adrian Călin a avut ocazia să cunoască problemele şi necesitățile locuitorilor din Cocorăştii Colț, pe care promite să le rezolve din postura de primar al comunei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Având o reputație de om dedicat și preocupat de nevoile comunității, Adrian Călin își propune să transforme Cocorăștii Colt într-o comună mai prosperă și mai bine gestionată.

În prezent, Călin ocupă o funcție de reprezentant al sa Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, ceea ce îi oferă un avantaj în gestionarea resurselor și dezvoltarea proiectelor de investiții locale.

Printre principalele sale obiective se numără crearea de locuri de muncă în Cocorăştii Colț și îmbunătățirea sistemului medical, pentru a asigura un nivel ridicat al vieții pentru toți locuitorii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191