Cum s-a produs accidentul de pe DN1B, în apropiere de Mizil, în urma căruia o şoferiță a rămas încarcerată

Cum s-a produs accidentul de pe DN1B, în apropiere de Mizil, în urma căruia o şoferiță a rămas încarcerată

La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați despre faptul că pe DN 1 B, în comuna Fântânele s-ar fi produs un accident rutier între trei autovehicule.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că accidetul rutier a avut loc între un autoturism condus de o femeie de 61 de ani și un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, ulterior, în coliziune cu ansamblul de vehicule intrând un alt autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, necesitând transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiiind negative, femeia neputând fi testată din cauza leziunilor.

La acest moment nu mai sunt probleme de trafic.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191