Acces Direct. Rândunica a plecat de acasă și nu vrea să se mai întoarcă. Cum reacționează fostul soț, după ce a fost acuzat că ar fi bătut-o: ”Mi-a dat foc la…” / VIDEO

Acces Direct. Rândunica a plecat de acasă și nu vrea să se mai întoarcă. Cum reacționează fostul soț, după ce a fost acuzat că ar fi bătut-o: ”Mi-a dat foc la…” / VIDEO

Rândunica, fiica unui bulibașă din Galați, trăiește un adevărat calvar de când a plecat de acasă. A decis să își părăsească soțul, cu care a fost căsătorită cu forța, după ce ar fi fost bătută de mai multe ori de el. Bărbatul a reacționat în direct, în urma acuzațiilor grave ale Rândunicii.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O familie din Galați încearcă să o aducă acasă pe Rândunica, după ce aceasta a decis să lase tot în urmă și să plece în lume.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Nu a luat această decizie la întâmplare, ci după ce ar fi trecut prin agresiuni fizice în familia ei. A fost căsătorită cu un bărbat pe care l-ar fi ales părinții ei și ar fi trăit după dorințele altora.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Rândunica a plecat de acasă din cauza unui soț despre care spune că a fost abuziv

De când a plecat de acasă, familia ei ar face tot ce ar putea să o convingă să se întoarcă sau să o aducă cu forța.

Rândunica știe toate aceste lucruri, dar refuză să mai ajungă în aceeași familie în care ar fi avut de suferit. Între timp, femeia și-ar fi găsit un alt iubit, alături de care își dorește să aibă o viață liniștită.

Însă, din cauza încercărilor familiei sale de a o aduce acasă, nu poate să își continue viața liniștită. S-ar fi ajuns inclusiv la amenințări, astfel că Rândunica a decis să își spună povestea la televizor și să spere că lucrurile se vor rezolva, în cele din urmă.

Cum s-a apărat fostul soț al ei

Rândunica a făcut dezvăluiri revoltătoare la Acces Direct, astfel că fostul ei soț a decis să se apere în direct și să spună partea lui de poveste.

Bărbatul contrazice toate acuzațiile și a declarat că este dispus să o lase să locuiască alături de un alt bărbat, dacă acest lucru o face pe ea fericită.

Actualul iubit al ei a reacționat după acuzațiile lui Istrate și a spus că nimic din ce a declarat nu este adevărat. Bărbatul ar fi îndrăgostit de Rândunica și și-ar dori să își continue relația cu ea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191