Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție…” / VIDEO

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție…” / VIDEO

Antonia nu a mai putut să se abțină și a izbucnit în lacrimi atunci când a aflat că ea fost eliminată. Concurenta a părăsit emisiunea în cadrul ediției de astăzi. Momente grele la Mireasa – Capriciile Iubirii!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Antonia și-a luat rămas-bun de la toți colegii ei, iar după asta a mers pe terasă alături de Cristian și doamna Daniela. Concurenta a fost condusă numai de cei doi, pentru că aceasta a fost alegerea ei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Antonia, în lacrimi

Tânăra i-a spus doamnei Daniela ca vă rămâne puternică. Despărțirea a fost foarte grea, pentru că Antonia și Cristian ar fi dorit să nu se separe și să rămână amândoi în emisiune până la finalul sezonului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Antonia a avut o relație cu Valentin inițial, însă cu trecerea timpului și-a dat seama că, de fapt, Cristian este alesul inimii ei.

Nici doamna Daniela nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi. Aceasta a fost poate cea mai grea gală de la începutul sezonului acesta.

Cum vor menține cei doi relația, după eliminare

Antonia vrea să îi arate lui Cristian că va fi alături de el în continuare, așa că îi va trimite scrisori și se va uita la fiecare ediție. Concurenta a recunoscut că înainte își dorea să plece, pentru că îi era greu în emisiune, dar consideră că îi va fi mai complicat afară, fără partenerul ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191