Un meci în care trebuie să ai „nervi de oțel”

Un meci în care trebuie să ai „nervi de oțel”

Petrolul-Oțelul este un meci în care fanii echipei ploieștene trebuie să aibă „nervi de oțel”! Asta pentru că formația petrolistă este într-o perioadă slabă și tocmai acum când trebuie să evite locurile de baraj sau, mai periculos, cele retrogradabile! Jocul este ultimul al campionatului pe „Ilie Oană” și cel mai important din tot sezonul! În duminica Paștelui, Petrolul trebuie să „îndoaie” Oțelul pentru a scăpa definitiv de orice fel de emoții.

Pot fi și altfel de emoții pentru unii fotbaliști ai Petrolului. Conform prosport.ro, olandezul Bart Meijers i-ar fi anunțat pe conducătorii Petrolului că nu își prelungește șederea la Ploiești deoarece vrea să se întoarcă în țara natală. În aceași situație este și brazilianul Jair da Silva care, cel mai probabil, va pleca din haită urmând să aleagă un contract mai bănos la o altă echipă.

Meijers și Jair cred că își doresc să lase Petrolul în Superliga și, împreună cu ceilalți colegi, să câștige în fața gălățenilor astfel încât suporterii petroliști să nu mai stea cu „sufletul la gură” până în ultima etapă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Partida de duminică, 5 mai, va începe la ora 15.30, iar biletele sunt disponibile, on-line, pe www.iabilet.ro (aici). De asemenea, tichetele vor putea fi procurate și de la casa de bilete a stadionului, ce va funcționa conform următorului program:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

– vineri, 03 mai: orele 10.00 – 18.00;
– sâmbătă, 04 mai: închis;
– duminică, 05 mai: 10.00 – 16.15.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191