Delia, vacanță de Paște alături de părinții săi. Gina și Ion Matache sunt despărțiți, dar locuiesc în aceeași casă

Delia, vacanță de Paște alături de părinții săi. Gina și Ion Matache sunt despărțiți, dar locuiesc în aceeași casă

Delia a plecat în vacanță de Paște alături de soțul ei, Răzvan, dar și de părinții ei. Gina și Ion Matache sunt despărțiți de ceva ani, însă locuiesc în același apartament și au o relație civilizată.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Delia Matache, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, a pornit într-o vacanță de vis în compania familiei sale. Vedeta și-a luat ambii părinți și i-a dus într-un loc ideal, care reprezintă o dorință pentru mulți români: Como, Italia.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cunoscută pentru pasiunea ei pentru călătorii și aventuri, Delia a făcut din călătorit o prioritate în viața ei. În fiecare lună, alege o destinație inedită și se bucură de experiențe memorabile. De data aceasta, înainte de sărbătorile Pascale, a decis să își petreacă timpul în Italia alături de cei mai dragi oameni din viața ei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pe rețelele de socializare, Delia a împărtășit cu fanii ei bucuria acestei vacanțe de vis, dezvăluind că alege să petreacă Paștele în peninsulă, alături de familia sa. Fotografiile postate pe conturile sale sociale surprind momente pline de fericire alături de părinții ei.

Prin această escapadă în Italia, Delia Matache nu doar se relaxează și se distrează, ci și creează amintiri prețioase alături de cei dragi. Admiratorii săi nu au ezitat să îi transmită gânduri bune și să aprecieze gestul său de a împărtăși cu ei aceste momente speciale din viața sa personală.

Ion Matache a renunțat la călugărie după 20 de ani și s-a întors acasă, în anul 2018, chiar în casa în care a locuit împreună cu mama fetelor sale. Tatăl Deliei s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar acum, din fericire, starea lui de sănătate s-a mai îmbunătățit. Gina și Ion Matache locuiesc într-un apartament din București, însă stau în camere separate.

În anul 2004, Ion Matache a decis să se călugărească și să plece pe Muntele Athos atunci când avea 40 de ani, după ce un preot i-a deschis calea către credință. În anul 2018, tatăl Deliei a fost nevoit să revină în România și a fost operat la rinichi, apoi a urmat un tratament cu citostatice.

„De la Muntele Athos s-a întors după vreo 10 ani. S-a întors forțat de împrejurimi, e un om bolnav. Și-a descoperit un cancer la rinichi. A fost o perioadă mai urâtă, dureroasă. Mai întâi a avut piciorul rupt acolo și a stat singur 6 luni. N-a fost ușor deloc. La întoarcere, nu avea cine să îl ajute, doar eu. Inițial nu a apelat la mine, eu târziu am aflat că e în spital. Nu e de mândrie, e la locul lui. Delia a fost prima care a sărit să îl ajute. Acum este relativ independent. Locuiește cu mine. Avem un apartament cu două camere, unul într-o cameră, unul în alta.

Nu mi-am pus problema ce suntem, eu mă adaptez oricum, atât timp cât nu ne jignim”, a precizat Gina Matache, la WOWnews.

Cu ocazia Paștelui, Libertatea vă urează Sărbători Fericite și vă invită să trimiteți celor dragi mesaje de Paște!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191