Prima calificare imortalizată în imagini

Prima calificare imortalizată în imagini

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a afirmat, joi seara, cu ocazia lansării filmului „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, că au mai fost calificări la turneele finale a primei reprezentative, dar aceasta este prima care va rămâne imortalizată în imagini.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

“M-aş bucura ca suporterii să vină în număr cât mai mare la cinema, pentru că sunt momente sincere, naturale. Aţi văzut multă emoţie, momente fantastice, este prima calificare care rămâne imortalizată în imagini. Chiar dacă am trăit cu emoţie aceste clipe, gândul meu este la turneul final, pentru că trăim cu piciorul pe acceleraţie, suntem pe ultima sută de metri şi îmi doresc ca această poveste să continue şi să reuşim să mai producem momente de bucurie pentru românii noştri”, a afirmat Iordănescu jr.

Întrebat dacă “actorii” lotului pentru EURO 2024 au fost stabiliți, selecţionerul a răspuns:”Nu putem aduce schimbări majore, eu cred foarte tare în acest grup. Uşa este în continuare deschisă pentru oricine, dar încet, încet ne apropiem de concluziile finale. Aveţi puţină răbdare, nu este momentul acum să vorbim despre selecţie, nu mă pot angrena într-o dezbatere, dar cu siguranţă această echipă a arătat că are potenţial şi trebuie să îi dăm credit”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Filmul „În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, regizat de Remus Achim, a fost lansat, aseară, 9 mai, la Cinema City din AFI Cotroceni. La avanpremieră au participat printre alţii preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, jucători ai primei reprezentative precum Darius Olaru şi Adrian Şut, preşedintele COSR, Mihai Covaliu, preşedinţi de federaţii, foşti fotbalişti şi sportivi. Sursa: agerpres.ro/foto:frf.ro

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191