Un român a răpit un copil, în Irlanda. Bărbatul a fost prins și snopit în bătaie

Un român a răpit un copil, în Irlanda. Bărbatul a fost prins și snopit în bătaie

Un român a fost arestat după ce a încercat să răpească un copil în vârstă de 2 ani, care se afla în cărucior, în orașul Dublin. Bărbatul a fost prins și snopit în bătaie.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Presa internațională scrie că băiețelul se afla într-un cărucior în fața casei sale, de pe Sheriff Street, în nordul orașului Dublin, în jurul orei , când un bărbat ar fi încercat să îl răpească. Micuțul fusese lăsat nesupraveghat câteva secunde, pentru că mama sa intrase să ia ceva din locuință. Când s-a întors, un bărbat în vârstă de 20 de ani încerca să-i ia copilul.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Un român din Irlanda a încercat să fure un copil din cărucior

Românul care a încercat să răpească micuțul a fost observat de locuitorii din zonă care au intervenit imediat. Până ar fi ajuns oamenii legii, tânărul ar fi fost lovit de oamenii din zonă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Micuțul a ajuns în brațele mamei sale, iar individul, în arestul poliției.

Românul în vârstă de 20 de ani a fost arestat

În urma acestui incident, o anchetă penală este în curs de desfășurare iar bărbatul în vârstă de 20 de ani a fost arestat.

„Țineți minte fața acestor scursuri imunde!… au luat fetița verișoarei mele din grădina ei de pe strada șerifului, a intrat în grădină în timp ce ea a alergat în casă pentru câteva secunde să-și ia niște pungi de cumpărături, a ieșit și fiica ei dispăruse cu un bărbat care a plecat cu ea în cărucior. Acesta este absolut cel mai înspăimântător lucru care s-a întâmplat vreodată pe Pământ, acești imigranți sunt suficient de îndrăzneți încât să intre în grădinile și casele oamenilor și să le ia bebelușii. Îmi este silă până în adâncul stomacului, sufletul îmi este sfâșiat pentru verișoara Imaginați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi trecut chiar o secundă în plus, groaznic! Cum putem opri aceste lucruri, distribuiți această față de porc oribilă“, a scris un apropiat al femeii pe Twitter, iar postarea s-a viralizat rapid.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191