Trei prahoveni au jefuit un TIR, în Ploieşti. Hoții au furat alimente şi băuturi, dar au fost prinşi de polițişti

Trei prahoveni au jefuit un TIR, în Ploieşti. Hoții au furat alimente şi băuturi, dar au fost prinşi de polițişti

La data se 9 mai a.c., în jurul orei 18.00, în urma unor activități investigativ-operative au surprins trei bărbați care încărcau dintr-un tir mai multe produse alimentare în două autoturisme. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Din verificări, s-a stabilit faptul că în zona Autogării Nord, trei bărbați cu vârstele de 29, 37 și 38 de ani, din comunele Iordacheanu, Poienarii Burchii și Puchenii Mari, ar fi rupt sigiliul cu care era asigurată remorca și ar fi sustras mai multe bunuri alimentare și băuturi alcoolice, dar și non-alcoolice. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii,  iar în baza probatoriului administrat, față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. 

 

Bunurile în cauză au fost recuperate și predate societății de la care au fost sustrase. 

 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191