Florin Dumitrescu dezvăluie cum se pronunță corect numele magazinului Lidl. Majoritătaea românilor spun greșit

Florin Dumitrescu dezvăluie cum se pronunță corect numele magazinului Lidl. Majoritătaea românilor spun greșit

Florin Dumitrescu se numără printre cei mai apreciați bucătari chefi din România. Prima sa apariție pe micile ecrane a avut loc în cadrul emisiunii „MasterChef”, iar apoi a devenit unul dintre jurații de la „Chefi la cuțite”, unde a reușit să atingă culmile succesului în cariera sa.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Odată cunoscut, Florin Dumitrescu a ajuns să fie invitat în mai multe podcasturi și emisiuni, unde a vorbit despre prima reclamă, pe care a făcut-o celebrului supermarket Lidl. Cu această ocazie, cheful a dezvăluit cum se pronunță, de fapt, numele acestui brand. Mulți au făcut-o greșit până acum.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pe lângă cariera sa în televiziune și în industria culinară, Florin Dumitrescu s-a implicat și în alte proiecte, din care a obținut câștiguri considerabile. Printre acestea se numără și reclamele făcute brandului Lidl, unul dintre cele mai faimoase supermarketuri. În 2015, fostul jurat de la „Chefi la cuțite” a făcut pentru prima dată publicitate acestui lanț de magazine, iar la acea vreme, nu știa să pronunțe corect numele companiei de retail din Germania.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Anii au trecut, însă Florin Dumitrescu nu a uitat de acel episod, așa că s-a decis să dezvăluie cum se pronunță, de fapt, Lidl! O mare parte dintre români au rostit greșit până acum. Deși mulți spun „Lidăl”, numele magazinului se pronunță exact cum se scrie. Sigur că, pentru cei care nu fac reclamă la TV acestui supermarket nu este o problemă faptul că nu pronunță corect. Însă, pentru Florin Dumitrescu care era implicat în campania publicitară, momentul a fost destul de jenant.

„În 2015 când am semnat eu cu Lidl, eu ziceam Lidăl. Cu ă – Lidăl! Deci, la reclamă. Eu cu Aradits trebuia să filmăm o reclamă și era: `Intrați la Lidăl și vă cumpărați….`. Polonezii nu înțelegeau, dar era un domn român acolo care mi-a spus: Bă, tu nici nu știi cum se zice corect. Nu se zice Lidăl, se zice Lidl ( fix așa cum se scrie)”, povestit Florin Dumitrescu în podcastul lui George Buhnici.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191