Anamaria Prodan a găsit mașina despre care Laurențiu Reghecampf a spus că a fost furată! Unde s-a aflat bolidul de lux, pentru care el a depus plângere: ”S-a liniștit și…” / FOTO

Anamaria Prodan a găsit mașina despre care Laurențiu Reghecampf a spus că a fost furată! Unde s-a aflat bolidul de lux, pentru care el a depus plângere: ”S-a liniștit și…” / FOTO

Anamaria Prodan a găsit mașina pentru care Laurențiu Reghecampf a făcut plângere la poliție, spunând că a fost furată! Vedeta a filmat bolidul de lux despre care s-a vorbit și a transmis un mesaj cu subînțeles. Iată unde a fost în tot acest timp!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf a făcut plângere penală din cauză că nu a mai găsit mașinile și barca pe care le avea împreună cu Anamaria Prodan, din timpul căsniciei lor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În acest caz a intervenit avocatul vedetei, Oleg Burlacu, care a explicat despre ce ce bunuri comune este vorba.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Anamaria Prodan a găsit mașina pentru care Laurențiu Reghecampf a depus plângere penală

Anamaria Prodan a încercat să stea departe de acest subiect, spunând că are un program foarte încărcat, căci organizează o super gală în Craiova. Așadar, și-a lăsat avocatul să facă toate declarațiile de care este nevoie despre acest subiect.

Însă, a făcut o excepție în urmă cu puțin timp, când a reacționat subtil pe rețelele de socializare. Anamaria Prodan a filmat mașina în fața casei sale, spunând că se bucură că nu a fost furată, în mod ironic. De asemenea, a apărut și Laurențiu Reghecampf Jr. în postarea ei, spunând că și el se bucură că își vede mașina.

Ce a declarat avocatul lui Laurențiu Reghecampf

Avocatul lui Laurențiu Reghecampf a explicat despre ce plângere penală este vorba. În acest caz nu a fost nimeni acuzat, ci a fost formulată împotriva unui autor necunoscut, după ce nu a mai putut să își găsească bunurile de lux pe care le deține alături de Anamaria Prodan și pe care le-au obținut în timpul căsătoriei lor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191