Horoscop săptămânal 13 – 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor

Horoscop săptămânal 13 – 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor

Perioada deosebita in viata lor, cu buna dispozitie, optimism, sperante; nu raman, insa, la stadiul de sperante ci trec la actiune. Incredere in ei insisi, dorinta de schimbare, de progres, de eliberare fata de automatisme care nu isi mai au rostul. Schimbarea cea mai importanta este la nivel interior, dar se preocupa si de exterior: infatisare, culoare a parului, stil vestimentar. Saptamana buna in plan financiar, mai ales ca de miercuri le vine sprijin suplimentar si de la Mercur. Relatii bune cu ceilalti, contacte importante; poate ca ajung la un acord important, primesc o oferta care ii va duce pe o alta traiectorie, alt nivel. Sunt aspecte norocoase si trebuie doar sa isi pastreze echilibrul, judecata si bunul simt, sa faca acele alegeri de care inima lor nu se indoieste.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Gemeni

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Multa presiune in plan interior, sufletesc, mental; doresc multe pentru viitor, vor si sa repare erori din trecut, dar se poate sa le lipseasca pe moment energia, ambitia, continuitatea, perseverenta. Este o perioada numai buna sa inceapa sa construiasca o disciplina, rutina, obiceiuri; important este sa faca primii pasi fara sa astepte rezultate si efecte imediate. De miercuri si Mercur, guvernatorul lor, intra in semnul Taurului; prelungeste starea de analiza (care poate ca ii stimuleaza sa se gandeasca la lucruri importante pentru viitor) si, foarte important, poate ca le aduce si solutia, rezolvarea, ordinea in care trebuie sa actioneze pentru a fi siguri ca vor obtine rezultatele dorite. Luni pot veni bani din urma (plati intarziate, un rest). Prezenta si realizarile prietenilor ii pot motiva, stimula.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Rac

Luni, dimineata deosebita: mesaj, revedere, gandul care ii ajuta sa depaseasca un impas; oricum, inceput de saptamana in forta. Poate fi chiar o propunere de munca, de afaceri sau de asociere si nu trebuie sa dea un raspuns imediat. In ansamblu este o perioada norocoasa, in care se pot condensa mai multe evenimente pozitive. Oricum, se bucura de sprijin din partea prietenilor, colegilor, ba chiar si a cuiva pe care nu il cunosc prea bine sau deloc. Lucrurile bune si succesele ii stimuleaza in activitatea lor: simt ca traverseaza un moment favorabil si incearca sa valorifice sansele care apar. Marti si miercuri sunt zile care le pot aduce o realizare financiara, vesti bune legate de fonduri la care au aplicat, sume pe care le au de incasat.

Leu

Oarece confuzie, posibila nesiguranta in primele ore ale saptamanii. Incep, insa, sa apara vestile si raspunsurile pe care le asteapta. Poate ca se anunta o discutie importanta pentru viitorul lor, cel putin pentru proiectul in care sunt implicati, postul pentru care au aplicat. Oricum, marti si miercuri sunt aspecte deosebite in plan social si profesional: pot fi beneficiarii unor conjuncturi favorabile, schimbari in organizatia lor, Cei mai tineri se fac remarcati, au sansa sa intalneasca oameni care pot da un impuls important carierei lor, care ii inspira prin atitudine, activitate si realizari. Toti nativii se mira si se bucura de ecourile unei prestatii personale, interventii, declaratii, hotarari, culeg roadele unor eforturi de saptamani si chiar luni. Poate ca primesc hartia de care au nevoie, semnatura, autorizatia, acordul sefilor, finantatorilor.

Fecioara

Luni poate ca reevalueaza suma de care ar avea nevoie pentru un proiect ori pentru perioada urmatoare. Sau li se face o plata intarziata si scapa de griji, nervi, se pot concentra asupra activitatilor curente si a proiectelor viitoare. Pe de alta parte, stare interioara deosebita, reflectii asupra lumii si istoriei, preocupari intelectuale. Interes pentru cursuri, seminarii, forme de studii ce pot aduce un plus consistent CV-ului lor. De miercuri, Mercur (guvernatorul lor) da un impuls suplimentar curiozitatii lor; vor sa afle, sa cunoasca, dar le da si tendinta de a se contrazice pe teme si subiecte despre care sunt convinsi ca stiu totul. Poate ca in sfarsit se hotarasc asupra unei destinatii de calatorie, concediu, vacanta, studii universitare. Surprize placute la sfarsit de saptamana: complimente, salutari, intalniri, invitatii.

Balanta

Noutati in spatiul profesional la inceput de saptamana; deocamdata sunt la nivel de zvonuri, este nevoie de confirmari. Marti si miercuri pot primi banii pentru care au facut demersuri, presiuni, au purtat negocieri. Sunt in perioada in care doresc sa rezolve diverse chestiuni finaciare sau care tin de impartirea unei mosteniri, administrarea unei proprietati comune, iesire din indiviziune. Situatii favorabile in plan relational si nu este vorba doar despre sfera sentimentala, ci si de afaceri, de asocieri, colaborari. Foarte posibil sa se concretizeze o discutie recenta si sa semneze actele pentru o intreprindere realizata in comun cu un investitor care are incredere in calitatile si pregatirea nativului Balanta. Sau poate ca li se incredinteaza administrarea unui fond, proprietati, investitii, li se acorda incredere, putere de decizie, autoritate de control, supraveghere.

Scorpion

Este o perioada plina, aglomerata, in care parca sunt ingropati in munca, activitati, preocupari diverse. Sunt solicitari din toate partile pentru ei (familial, relational, profesional) si, in aceste conditii, nu prea reusesc sa se ingrijeasca de ei, au prea putin timp liber. Marti si iercuri, zile care le pot da peste cap programul, sedinte, urgente, evenimente carora le acorda instant prioritate pentru ca intuiesc potentialul unei discutii, intalniri, participarii la un eveniment. Sfera relationala este aspectata frumos, insa: sprijin din partea partenerului de viata, intalnire remarcabila pentru cei care nu sunt prinsi intr-o relatie. Dupa caz, poate fi si discutii despre logodna, casatorie; totul depinde, evident, de stadiul relatiei. Legatura cu copiii poate avea si ea tonuri accentuate: acestia au nevoie de sprijin, indrumare, timp, atentie.

Sagetator

Sunt prinsi de un proiect, activitate, solicitari si rugaminti; in plan scund, insa, se gandesc la viitor: extindere, progres, crestere profesionala, alt cerc de clienti, oameni cu care sa se asocieze si alaturi de care sa aiba realizari importante. Pe de alta parte, pot face observatii valoroase pe propriul corp: observa ce le face bine, ce ii ajuta sa isi recupereze energia, tonusul, capacitatea de efort, mobilitatea; poate ca isi fac acum un obicei care tine de alimentatie, program, stil de viata. Sunt curajosi, energici, au tendinta sa riste, sa exagereze (bine este sa pastreze realismul, simtul proportiilor); va veni vremea in care li se va aduce aminte de eventuale afirmatii sau promisiuni hazardate. Risc de accidente cauzate de neatentie, aprecierea incorecta a pericolelor.

Capricorn

Luni, daca este cazul, concluzii asupra unei discutii recente, impacare, acord. Sunt deschisi, generosi, dispusi sa lase de la ei; gandesc, poate, ca nu este important sa aba dreptate, ci sa le dea altora variante, teme de gandire, exemple pe care sa le aprecieze sau asimileze singuri. Buna relatie cu cei mici, implicare in programul lor; ii testeaza cu sport, activitati artistice sau de alta natura, vor sa le descopere inclinatii, talente. Inca este o perioada grozava pentru doamnele care vor sa ramana insarcinate, dar si pentru cele care sunt deja gravide: se bucura de felul in care evolueaza sarcina, se imagineaza in viitor, in relatia cu cel mic. Perioada de realizari care nu trec neobservate; primesc promovarea care li s-a promis, conditii financiare mai bune pentru prestatiile lor.

Varsator

Se pun caramizi serioase la educatia celor mici: invataminte, amintiri de neuitat. Poate ca fac schimbari destul de serioase in locuinta, infrumusetare, lux (evident, dupa posibilitati si nivelul anterior), achizitioneaza o locuinta, se muta, se stabilesc in alta localitate sau zona geografica. Pe de alta parte, preocupare pentru valorificarea unei mosteniri, proprietati; vor sa obtina actele pe un teren, in urma unui acord, iesire din indiviziune. In continuare ambitii si agitatie pentru atingerea obiectivelor dorite; daca este cazul se informeaza, invata, se perfectioneaza, se deplaseaza la fata locului ca sa observe progrese, schimbari, sa supravegheze lucrari. Totusi, parintii ar trebui sa ii supravegheze pe cei care se pregatesc de examene, evaluari, pentru ca exista o tendinta spre superficialitate, recapitulare in graba, impresia ca stiu totul.

Pesti

Stari interioare speciale; chiar si daca nu au ajuns la varsta maturitatii sau nu au acumulat suficienta experienta de viata, simt, inteleg, anticipeaza, inteleg sensuri, rosturi, ratiuni. Chiar si cei care trec printr-o situati mai dificila au tendinta sa o accepte ca pe o incercare din partea vietii, spera in depasirea dificultatilor, ba chiar intuiesc evolutii, solutii. Aspecte delicate, in continuar,e in sfera financiara: Marte este cel care aduce tentatii, dorinte, nevoi, urgente, deci cheltuieli. Poate fi perioada unor calatorii memorabile (nu distanta sau faima turistica conteaza, conditiile de cazare, ci oamenii pe care ii intalnesc, emotiile pe care le trezesc, impresiile cu care raman). Pentru unii, iertare de sine, impacare cu altii, dorinta de a reveni la atmosfera initiala a unei relatii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191