VIDEO/ S-a redeschis circulația pe Bulevardul Castanilor. Cum arată acum cea mai circulată arteră din Ploieşti

VIDEO/ S-a redeschis circulația pe Bulevardul Castanilor. Cum arată acum cea mai circulată arteră din Ploieşti

După aproximativ o lună de la începerea lucrărilor, circulația rutieră a fost reluată pe al doilea tronson al Bulevardului Independenței, între statuia lui Radu Stanian și intersecția cu strada Maramureș.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Începând de astăzi, şoferii vor circula pe cel mai tranzitat sector de drum din Ploieşti în condiții excelente, fără grija gropilor din asfalt şi a celebrelor capace de canalizare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Deschiderea acestui tronson a avut loc cu o zi înainte de termenul anunțat inițial de primarul Andrei Volosevici.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Zilele acestea, urmează să fie trasate marcajele rutiere și amenajat spațiul verde, cu flori, gazon și alte elemente decorative, într-un efort de a transforma această zonă într-un loc plăcut și primitor pentru ploieșteni.

Primarul Andrei Volosevici a subliniat importanța acestei modernizări pentru orașul Ploiești și a promis că autoritățile locale vor continua să lucreze în folosul cetățenilor, îmbunătățind infrastructura și calitatea vieții în oraș.

Sursa video: Telegrama.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191