Concurenta de la Mireasa care intră în cursa pentru eliminare alături de Cristian. Cum au votat mamele

Concurenta de la Mireasa care intră în cursa pentru eliminare alături de Cristian. Cum au votat mamele

Cine este concurenta care va intra în cursa pentru eliminare alături de Cristian. Voturile mamelor au jucat un rol foarte important aici! Cei doi au mari emoții din cauza faptului că unul dintre ei va merge acasă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În cadrul galei Mireasa de vineri, tensiunea a atins cote maxime odată cu anunțarea fetelor nominalizate pentru cursa de eliminare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce concurentă va intra în cursa pentru eliminare

Mama săptămânii, doamna Viorica, a avut sarcina dificilă de a trimite o fată în această competiție. Nominalizările mamelor au fost esențiale în determinarea fetelor care vor lupta pentru a rămâne în concurs.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Doamna Viorica, mama săptămânii, a ales să o nominalizeze pe Ionela, considerând că aceasta ar trebui să aibă ocazia să-și demonstreze valoarea în fața publicului.

Alături de ea, și alte mame au exprimat opinii similare. Doamna Mariana și doamna Floarea au fost de acord cu decizia doamnei Viorica, nominalizând-o și ele pe Ionela pentru cursa de eliminare.

Pe de altă parte, doamna Iuliana a avut o opțiune diferită, alegând să o nominalizeze pe Laura, în timp ce doamna Daniela a considerat că Natalia ar trebui să intre în această cursă dificilă. În final, majoritatea voturilor au condus la concluzia că Ionela va fi cea care se va confrunta cu eliminarea.

Astfel, Ionela și Cristian au intrat oficial în cursa pentru eliminare, urmând să aștepte decizia finală. Cristian, fiind deja nominalizat, a fost pus alături de fata aleasă de mama Săptămânii, doamna Viorica. Mamele au avut un rol crucial în determinarea acestei perechi pentru eliminare, aducând în prim-plan numele Ionelei.

Antonia și Cristian, tensiuni în cuplu din cauza scandalului cu Andrada

Antonia și Cristian traversează momente dificile în relație din cauza conflictului intens cu Andrada. Cei doi concurenți au avut parte de discuții aprinse, iar tensiunile au escaladat pe fondul acuzațiilor grave lansate de Andrada.

Participarea Antoniei în competiția „Mireasa” a devenit tot mai provocatoare, aceasta simțindu-se tot mai copleșită de situațiile din interiorul casei. Andrada a acuzat-o pe Antonia că ar fi fost dependentă de substanțe interzise.

În plus, a susținut că, în perioada în care a fost eliminată, Antonia ar fi petrecut într-un club. Întoarcerea ei în competiție nu a pus capăt acuzațiilor, ci dimpotrivă, acestea s-au intensificat, punând presiune pe relația cu Cristian.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191