Mărturisirile îngrozitoare ale mamei criminalului din Botoșani. Măriuca fost ucisă de unchiul ei vitreg: ”Am strigat…”

Mărturisirile îngrozitoare ale mamei criminalului din Botoșani. Măriuca fost ucisă de unchiul ei vitreg: ”Am strigat…”

Măriuca, o fetiță de doar 8 ani din Botoșani, a avut parte de un sfârșit tragic. A fost ucisă cu sânge rece, iar mai apoi cadavrul ei a fost găsit la marginea unei păduri, din comuna Albești. Cel care a recunoscut că a ucis-o este unchiul ei vitreg. Mama lui a trăit un șoc puternic când a aflat ce s-a întâmplat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O crimă îngrozitoare a stârnit revoltă într-o comună din Botoșani. Maria a fost dată dispărută în urmă cu o zi, dar sfârșitul a fost tragic. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit lângă o pădure din comuna Albești, iar concluziile cu privire la modul în care s-a produs decesul sunt halucinante.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce spune mama criminalului din Botoșani, despre problemele fiului ei

Bărbatul din Botoșani, suspectat de uciderea fetiței de 8 ani, a fost găsit la scurt timp după descoperirea șocantă de lângă pădure. Acesta se afla foarte foarte de locul în are trupul Mariei a fost găsit. Polițiștii au alergat după el și l-au imobilizat. Criminalul a făcut prima declarație, conform , a spus că îi pare rău și că era beat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mama lui, în schimb, a trăit momente de groază. Femeia nu și-a mai găsit fiul și a spus că a dispărut în același timp cu nepoata. A încercat să îl caute, însă nu a mai reușit să afle ce s-a întâmplat cu el.

Vecinii lui spun că ar fi avut probleme cu alcoolul

Consumul frecvent de alcool ar fi fost cel care l-a împins pe criminalul din Botoșani să recurgă la un astfel de gest îngrozitor. Vecinii lui spun că nimeni nu l-ar fi crezut în stare să facă acest lucru, chiar dacă știau că ar băut des băuturi alcoolice.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191