Aşa ar putea arăta Bulevardul Culturii din Câmpina. Dar nu cu Alin Moldoveanu primar

Aşa ar putea arăta Bulevardul Culturii din Câmpina. Dar nu cu Alin Moldoveanu primar

Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, și-a prezentat viziunea ambițioasă pentru Bulevardul Culturii. Propunerea sa promite să transforme acest bulevard într-o zonă de promenadă cu un amfiteatru modern, reconfigurând astfel nucleul cultural și recreativ al orașului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Proiectul vizează crearea unei zone vibrante, pline de verdeață, care să servească drept loc de întâlnire și relaxare pentru comunitatea locală. „Bulevardul Culturii merită să devină o adevărată oază urbană”, afirmă Nistor, evidențiind dorința de a oferi familiilor din Câmpina un spațiu unde să se bucure de aer curat și activități recreative.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Un element cheie al planului este construcția unui amfiteatru modern, conceput să găzduiască o gamă variată de evenimente, de la spectacole și concerte, până la târguri și manifestări culturale.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191