Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică împreună! Cei doi au ales o destinație spectaculoasă! / FOTO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică împreună! Cei doi au ales o destinație spectaculoasă! / FOTO

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat într-o vacanță de vis! Cei doi au lăsat în urmă problemele despre care s-a vorbit în public și au ales o destinație spectaculoasă! Imaginile pe care Bianca Drăgușanu le-a postat pe rețelele de socializare vorbesc de la sine!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

S-a spus că ar avea probleme în relație și că Gabi Bădălău aer trece printr-o perioadă dificilă. Însă, iată că indiferent de situație, Bianca Drăgușanu și iubitul ei reușesc să nu se lase afectați de nimic și să se bucure de viață. Cei doi au plecat într-o nouă vacanță de vis, unde au ajuns în urmă cu foarte puțin timp.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat în vacanță

După cum știm deja, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împătimiți ai vacanțelor, căci ultima perioadă a fost plină cu călătorii pentru ei. De această dată, cei doi au plecat într-o nouă destinație fabuloasă, cu care Bianca Drăgușanu a postat imagini pe rețelele de socializare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cei doi au renunțat pentru moment la Dubai și au plecat într-un loc fabulos din Turcia. O astfel de destinație nu este deloc ieftină, astfel că cei doi au scos, cu siguranță, câteva mii de euro din buzunar pentru o astfel de escapadă.

Prețurile diferă în funcție de facilitățile de la locație, dar ce este cert este faptul că o noapte de cazare pornește de la prețul de peste lei.

Gabi Bădălău a fost acuzat că ar vinde ceasurile Biancăi Drăgușanu pentru a-și plăti mașina

Gabi Bădălău a fost pus în fața unor acuzații foarte grave, conform cărora ar vinde ceasurile Biancăi Drăgușanu pentru a-și plăti mașina de lux. Ca de obicei, nu mult a trecut până când acesta a răspuns acuzațiilor și a spus că nimic nu este adevărat și sunt doar aberații.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191