Suflu nou pentru educația prahoveană: Școli şi grădinițe noi, liceu sportiv și incubator de afaceri, în mandatul lui Virgiliu Nanu la CJ Prahova (PSD)

Suflu nou pentru educația prahoveană: Școli şi grădinițe noi, liceu sportiv și incubator de afaceri, în mandatul lui Virgiliu Nanu la CJ Prahova (PSD)

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, Virgiliu Nanu, a vorbit despre proiectele educaționale menite să transforme radical peisajul învățământului din județ

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Nanu promite finanțarea, în parteneriat cu administrațiile locale, a construirii de noi școli, creșe, grădinițe și campusuri educaționale. De asemenea, proiectele „Școala după școală” sunt susținute pentru a oferi suport suplimentar elevilor după orele de curs.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

O noutate demnă de lăudat este construirea unui liceu cu profil sportiv în Prahova, care va include un centru de excelență în sport. Această instituție își propune să cultive talentele locale și să le ofere o rampă de lansare pe scenele naționale și internaționale.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În colaborare cu Camera de Comerț și diverse ONG-uri, Virgiliu Nanu dorește să implementeze module de educație antreprenorială, cu un focus particular pe economia digitală. „Este esențial să pregătim tinerii pentru viitor, să le oferim instrumentele necesare pentru a naviga și a excela într-o lume tot mai digitalizată”, a explicat Nanu. Printre competențele vizate se numără dezvoltarea de site-uri web, managementul magazinelor online și conducerea afacerilor la distanță.

Universitatea „Petrol-Gaze” din Ploiești va beneficia de cofinanțare pentru proiectele sale, alături de oferirea de burse de excelență și burse doctorale. În plus, candidatul PSD a promis construirea de locuințe de serviciu pentru profesori și dezvoltarea unui incubator de afaceri destinat studenților antreprenori.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191