El este Romeo, bărbatul de 44 ani ucis de bomba din Fetești. Victima trăia cu frica că va avea loc un atac rusesc / FOTO

El este Romeo, bărbatul de 44 ani ucis de bomba din Fetești. Victima trăia cu frica că va avea loc un atac rusesc / FOTO

Un bărbat a avut parte de un sfârșit tragic în Fetești. A murit după ce o bombă a explodat în locuința lui. Nu de mult tatăl său murise, iar în ultimele momente din viața lui a trăit cu frica că va fi atacat de Ruși. Iată, însă, că a avut parte de un sfârșit tragic.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Un bărbat a murit în condiții cumplite în Fetești, după ce o bombă a explodat în propria lui casă. Acesta s-a stins viață pe loc și nimeni nu a mai putut să îl salveze. Este vorba despre Romeo, un frizer care în ultimele momente din viața lui cu o frică uriașă că va fi atacat de ruși.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Romeo a murit în explozia din Fetești

Romeo este victima propriei sale bombe, pe care o confecționa în casa lui. Aceasta i-a explodat în față și nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Explozoia devastatoare i-a adus sfârșitul la doar 44 de ani. Conform declarațiilor apropiaților lui, Romeo și-a pierdut recent tatăl și lucra ca și frizer, fiind foarte cunoscut în zonă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Bărbatul se temea că ar putea fi atacat de ruși și era pasionat de chimie. Pasiunea lui a fost cea care i-a adus sfârșitul, căci bomba artizanală pe care o confecționa i-a explodat în fața. La el acasă au ajuns o mulțime de polițiști și geniști, dar nimeni nu a mai apucat să îl salveze.

Din casa lui a ieșit un fum negru și dens, iar trupul său a fost găsit în locuință. Explozia i-a provocat răni foarte grave lui Romeo, din cauza cărora nu a mai avut nicio șansă să supraviețuiască.

Bărbatul se temea de un atac rusesc

Romeo a ănceput să confecționeze bombe și obiecte explozibile, de teamă că va fi atacat de ruși și pentru a se putea proteja. Dintr-o eroare, toate materialele pe care le folosea în acel moment au explodat. Poliția face cercetări în Fetești, după acest incident tragic.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191