De ce să pui o pungă de plastic în mașina de spălat haine. Acest truc te va ajuta foarte mult

De ce să pui o pungă de plastic în mașina de spălat haine. Acest truc te va ajuta foarte mult

Dacă nu pui o pungă de plastic în mașina de spălat rufe când o pornești pentru a spăla haine, atunci ar fi momentul perfect să o faci. Acest truc te va ajuta foarte mult. Iată de ce trebuie sî faci acest lucru!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În rândurile de mai jos îți vom spune care este motivul pentru care să pui o pungă de plastic în mașina de spălat rufe. Trucul îți va fi de mare folos și îl vei folosi mai des.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Motivul pentru care să pui o pungă de plastic în mașina de spălat rufe

Punerea unei simple pungi de plastic în mașina de spălat haine îți poate face rufele să strălucească și mai mult. Aceste pungi vor proteja articolele delicate, cum ar fi lenjeria, ciorapii sau hainele din materiale fine, deoarece permit apei și detergentului să treacă prin ele, dar previn deteriorarea hainelor în timpul ciclului de spălare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pungile de plastic sunt concepute pentru a colecta scamele și părul de animale, reducând astfel cantitatea de scame care rămâne pe haine după spălare.

Astfel, acest truc va produce mult mai multă spumă pentru spălarea optimă și va ține departe părul și scamele prezente pe textile. Datorită electricității statice generate de frecarea pungii, hainele nu vor mai avea scame, care mai apoi vor fi atașate la punga de plastic.

Care este singurul program al mașinii de spălat pe care trebuie să-l folosești

Acum îți vom spune care este singurul program al mașinii de spălat pe care trebuie să-l folosești. Patric Richardson recomandă folosirea unui singur ciclu al mașinii de spălat, și anume ciclul „express”.

Specialistul susține că acest ciclu este ideal pentru spălarea hainelor. Cercetările de laborator pe care le-a realizat pentru cartea sa „Laundry Love” arată că și articolele foarte murdare, inclusiv scutecele, pot fi curățate și dezinfectate complet utilizând ciclul „express”, cunoscut și ca „spălare rapidă” sau „spălare în 30 de minute” la anumite modele de mașini de spălat.

Folosirea unui ciclu mai lung poate duce la uzura și deteriorarea mai rapidă a hainelor, prosoapelor și lenjeriilor, necesitând înlocuirea lor mai frecventă, pe lângă consumul inutil de apă și energie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191