Un șofer a cumpărat un Mercedes cu 22.000 de euro de la un bărbat din Brăila, însă după trei ani a aflat o veste neașteptată

Un șofer a cumpărat un Mercedes cu 22.000 de euro de la un bărbat din Brăila, însă după trei ani a aflat o veste neașteptată

Un autoturism în valoare de peste lei furat din Spania a fost descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Stânca, au anunţat reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STP) Botoşani.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit acestora, autoturismul marca Mercedes GLC figura în bazele de date spaniole ca fiind căutat pentru confiscare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Maşina, fabricată în 2020 şi înmatriculată în România, a fost descoperită în momentul în care un bărbat de 59 de ani s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Colegii noştri au efectuat verificări suplimentare cu privire la autoturism, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autorităţile din Spania.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna iulie 2021 de la o persoană din municipiul Brăila, contra sumei de de euro. La data achiziţiei, autoturismul era înmatriculat în România, iar bărbatul nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu”, au afirmat oficialii STPF.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de de lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Articol recomandat de

Cosmin Contra a semnat: ”Încerc să fac încă o minune”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191