Știrile Antena Stars. „Este singura femeie care…”. Cât de frumos vorbește bărbatul pe care este gelos Gabi Bădălău despre Bianca Drăgușanu. Se cunosc de cinci luni

Știrile Antena Stars. „Este singura femeie care…”. Cât de frumos vorbește bărbatul pe care este gelos Gabi Bădălău despre Bianca Drăgușanu. Se cunosc de cinci luni

Au fost momente neașteptate la petrecerea de aseară. Gabi Bădălău a venit cu noua iubită pe care a prezentat-o tuturor, în timp ce Bianca Drăgușanu a spus că momentan nu există nimeni în viața ei. În același timp, la eveniment a fost și bărbatul despre care afaceristul spune că blondina l-a ținut ascuns. Medicul Auday Al-Ahmad i-a fost alături blondinei și în trecut, atunci când a fost supusă unor intervenții estetice complicate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Gabi Bădălău și iubita lui s-au afișat pentru prima dată împreună, atunci când au confirmat că formează un cuplu, la câteva săptămâni distanță după despărțirea dintre el și Bianca Drăgușanu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Blondina a venit împreună cu o prietenă, iar la aceeași petrecere a fost prezent și bărbatul pe care afaceristul este gelos, medicul estetician care i-a fost alături și în urmă cu câteva luni, atunci când diva a fost supusă unor intervenții estetice.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cum o descrie medicul estetician cu care colaborează Bianca Drăgușanu pe blondina

Medicul estetician Auday Al-Ahmad are doar cuvinte de laudă la adresa Biancăi Drăgușanu. Pe cei doi îi leagă o colaborare pe plan profesional, spune chirurgul plastician, și nimic mai mult.

Bărbatul mai spune că era de așteptat să apară zvonuri legate de o presupusă relație, căci o consideră una dintre cele mai frumoase femei din România, dar în același timp, și a cărei viață a fost intens mediatizată.

Medicul a subliniat că nu a fost vorba de o relație nici înainte să ajungă să lucreze împreună, ci doar se înțeleg de minune cu privire la colaborare.

S-au cunoscut în urmă cu cinci luni

Medicul estetician a mai declarat că nu știe ce motive a avut Gabi Bădălău să spună că el și Bianca Drăgușanu au o relație de acum șase luni, căci, de fapt, s-au cunoscut acum cinci luni, ca mai apoi, la o lună distanță să înceapă și să lucreze împreună.

Tot el i-a fost alături atunci când Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în luna februarie, perioadă în care blondina a fost supusă mai multor intervenții estetice.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191