Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO

Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO

Petrecere faraonică în showbiw! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul de lux al lui Adrian Minune! Cântăreața și-a dorit o aniversare pe care să nu o uite prea curând și iată că dorința a devenit realitate! Cristina Spătar s-a întors din Dubai, însă la retaurantul lui Adrian Minune se simte încă acolo!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cristina Spătar a împlinit recent 52 de ani, iar acest moment nu putea să treacă fără o petrecere pe măsură!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cântăreața și soțul ei nu s-au uitat la bani și au făcut totul pentru ca invitații să se simtă perfect! Evenimentul a avut loc la restaurantul lui Adrian Minune, iar luxul și opulența au fost la fiecare pas!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune

Adrian Minune i-a deschis soției sale un restaurant de lux, care arată absolut fabulos. Nici invitații pe care îi are nu sunt de neglijat, căci cea care tocmai a organizat acolo o petrecere incredibilă este Cristina Spătar! Cântăreața a împlinit 52 de ani și a ales un loc aparte pentru a sărbători alături de invitații ei.

Cristina Spătar a spus că s-a întors direct din Dubai, dar având în vedere serviciile de lux ale restaurantului lui Adrian Minune, aproape că nu există nicio diferență. Artista a fost foarte mulțumită de servicii și a spus că este foarte fericită că a făcut această alegere.

Adrian Minune a făcut declarații despre noua afacere

Adrian Minune a făcut declarații despre restaurantul pe care l-a deschis recent. Este vorba despre o afacere de familie și și-a propus să le ofere clienților servicii premium!

Manelistul a deschis această afacere pentru soția lui, iar surprizele pe care îi așteaptă pe clienți sunt incredibile!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191