Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf nu este de acord ca Anamaria Prodan să-i păstreze numele după divorț. Mărturisirile antrenorului :„Îl folosește să-l denigreze”

Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf nu este de acord ca Anamaria Prodan să-i păstreze numele după divorț. Mărturisirile antrenorului :„Îl folosește să-l denigreze”

Laurențiu Reghecampf a făcut mai multe mărturisiri importante după ce a ieșit de la judecătorie. Antrenorul nu este de acord ca Anamaria Prodan să rămână cu numele său de familie după ce va divorța, considerând că doar îl denigrează!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Laurențiu Reghecampf nu este de acord ca Anamaria Prodan să-i mai folosescă numele după divorț. Totuși, în urmă cu aproape doi ani, impresara a obținut dreptul de a-l folosit, după ce procesul va fi finalizat. Ce spune antrenorul despre acest gest!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Laurențiu Reghecampf nu își dorește ca Anamaria Prodan să păstreze numele său

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt într-un proces îndelungat de divorț care ține de trei ani. Astăzi a avut loc apelul pe care l-a intentat impresara, iar aceasta a lipsit, fiind în Statele Unite ale Americii alături de iubitul ei. Antrenorul de fotbal a făcut mai multe declarații cu privire la situația în care se află cu încă soția sa.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Acesta mărturisește că nu este de acord ca Anamaria Prodan să rămână cu numele său după divorț. Cu toate că a obținut acest drept în instanță, în urmă cu ceva timp, Laurențiu Reghecampf spune că lucrurile ar trebui să se schimbe. Impresara nu folosește numele său, iar atunci când o face, doar îl denigrează.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191