Ea este Diana, tânăra moartă după ce a fost înghițită de valurile Mării Negre. Tânăra de 20 de ani s-a stins sub privirile iubitului ei / FOTO

Ea este Diana, tânăra moartă după ce a fost înghițită de valurile Mării Negre. Tânăra de 20 de ani s-a stins sub privirile iubitului ei / FOTO

Tragedie în Marea Neagră! O tânără de doar 20 de ani s-a stins din viață fulgerător, după ce a fost înghițită de valuri. Tânăra a murit sub privirea îngrozită a iubitului ei, care a intrat în mare alături de ea. Băiatul a reușit să se salveze.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Diana a murit, în urmă cu puțin timp, în Marea Neagră. Tânăra de 20 de ani a fost luată de valurile puternice și nimeni nu a mai putut să o salveze. Aceasta s-a luptat pentru viața ei, însă fără succes. Iubitul ei, cu care a intrat în mare, a reușit să își salveze viața.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ea este Diana, tânăra moartă în Marea Neagră

Tragedia s-a produs recent, în stațiunea Sochi, din Rusia. Tânăra de 20 de ani se afla pe litoral alături de iubitul ei și un prieten și s-au plimbat pe plajă.La un moment dat, Diana și iubitul ei au intrat în apă, fără să țină cont de valurile foarte puternice, care au fost un real pericol pentru ei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Diana a fost trasă de curenți și de valuri, în tomp ce iubitul ei, Denis, a reușit să se salveze. Acesta nu a mai putut să intre în apă să o scoată, căci scenariul a fost mult prea periculos.

După ce s-a asigurat că nu își pune viața în pericol, Denis a revenit pentru a o căuta pe Diana, dar fără niciun rezultat. Trupul neînsuflețit al Dianei a fost găsit ulterior, după câteva zile de la momentul în care a murit.

Sora fetei este devastată

Sora Dianei este devastată de durere și nu își găsește cuvintele să vorbească despre tragedie. Tânăra a spus că, deși se aflau foarte multe persoane în jurul ei, nimeni nu a vrut să îi sară în ajutor, susținând că au stat cu toții și au privit cum se stinge din viață.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191