Cum arată părinții lui Ștefan Floroaica. Sânziana Negru are o relație apropiată cu mama și tatăl iubitului ei / FOTO

Cum arată părinții lui Ștefan Floroaica. Sânziana Negru are o relație apropiată cu mama și tatăl iubitului ei / FOTO

Ștefan Floroaica nu are nevoie de prea multe prezentări, căci este o persoană cunoscută în mediul online, dar a putut fi văzut destul de des și pe micul ecran. Puțini sunt însă cei care știu cum arată părinții lui. Actorul are o relație extrem de apropiată cu mama și tatăl său.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ștefan Floroaica trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sânziana Negru, câștigătoarea America Express, de o bună perioadă de timp. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă și deseori își încântă fanii cu diverse fotografii și videoclipuri în care apar în ipostaze romantice, dar și alături de familiile lor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cum arată mama și tatăl lui Ștefan Floroaica

Așa cum menționam și în rândurile de mai sus, pe Ștefan Floroaica îl cunosc o mulțime de persoane, fie de la televizor, fie din mediul online, însă mama și tatăl acestuia sunt două prezențe discrete.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Părinții actorului stau cât mai departe de lumina reflectoarelor. Din când în când însă, Ștefan Floroaica mai face publice fotografii în care apare alături de cei care i-au dat viață.

Recent, mama și tatăl acestuia au putut fi văzuți și într-un videoclip care avea ca scop o plasare de produse, videoclip în care apărea și iubita fiului lor, Sânziana Negru, semn că influencerița are o relație destul de apropiată cu părinții bărbatului alături de care trăișete o frumoasă poveste de dragoste.

Își dorește Sânziana Negru să îmbrace rochia de mireasă?

Întrebată cu ceva vreme în urmă dacă își dorește să îmbrace rochia de mireasă, Sânziana Negru a mărturisit că nu și-a dorit și nu și-a imaginat niciodată cum ar fi să meargă la altar. Câștigătoarea America Express recunoaște însă că, dacă bărbatul de lângă ea și-ar dori acest lucru, ar fi dispusă, evident, să îl facă.

„Nu mi-am dorit, nu mi-am imaginat niciodată eu pe mine la altar, în rochie albă, nu mi-am dorit treaba asta. Mi se pare o convenție, care nu mi se potrivește. Aș face-o de dragul celuilalt, dacă lui i-ar aduce liniște sau poate o bucurie că există legământul dintre noi, dar eu pentru mine nu”, a declarat Sânziana Negru, la detectorul de minciuni al lui Selly.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191