El este Ovidiu, profesorul din Buzău care a murit, după ce a fost găsit inconștient pe trotuar. Familia lui este cutremurată de veste: ”Nu există cuvinte care să descrie tristețea” / FOTO

El este Ovidiu, profesorul din Buzău care a murit, după ce a fost găsit inconștient pe trotuar. Familia lui este cutremurată de veste: ”Nu există cuvinte care să descrie tristețea” / FOTO

Moarte suspectă în Buzău! Un profesor de sport a fost găsit inconștient de trotuar, iar la scurt timp s-a stins din viață. Ovidiu a murit fulgerător și a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns. Familia lui trece prin momente foarte grele de când a aflat vestea tragică.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Un profesor de sport din Buzău a murit subit. Inițial a fost găsit înconștient pe trotuarul din fața blocului, iar mai apoi s-a stins din viață în spital. Totul s-a întâmplat foarte repede, astfel că șocul pentru familia lui a fost foarte mare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ovidiu a murit fulgerător, după ce a fost găsit inconștient pe trotuar

Tragedia s-a produs în urmă cu puțin timp, în Buzău. Ovidiu lucra ca și profesor de sport și avea o viață liniștită. La un moment dat s-a grăbit să iasă din bloc pentru a-i prinde pe câțiva tineri care voiau să îi fure hainele de pe sârmă. Însă, acesta nu s-a mai întors în casă niciodată. La scurt timp a fost găsit pe trotuarul din fața blocului.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Profesorul de sport a fost transportat la spital în Buzău, la secția ATI. Nu mult a durat, însă, până când și-a dat ultima suflare pe patul de spital. Ovidiu a murit la daor 72 de ore distanță, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Până în acest moment nu a fost aflată cauza exactă a decesului. Se ia în calcul posibilitatea ca el să fi fost lovit, sau să fi alergat și să fi căzut, iar rănile să îi fi provocat decesul, conform

Familia lui Ovidiu este devastată

Ovidiu a avut o familie frumoasă, care acum trece prin cele mai cumplite momente. Profesorul din Buzău a avut doi copii și o soție. Aceștia se pregătesc acum să îl conducă pe ultimul drum. Pe rețelele de socializare au început să curgă mesajele dureroase ale apropiaților lui Ovidiu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191