„Am așteptat o viață un om atât de dulce”. Noua iubită a lui Andrei de la Mireasa, sezonul 7, declarație de dragoste. Cât de bine se înțeleg cei doi / FOTO

„Am așteptat o viață un om atât de dulce”. Noua iubită a lui Andrei de la Mireasa, sezonul 7, declarație de dragoste. Cât de bine se înțeleg cei doi / FOTO

Simona de la Mireasa, sezonul 7, este de domeniul trecutului pentru Andrei, căci fostul concurent are o nouă iubită. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună vinerea trecută, în vacanța petrecută pe litoralul românesc. De curând, și actuala parteneră i-a făcut o declarație de dragoste lui Andrei, fiind dovada clară că se înțeleg de minune.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și noua lui iubită nu formează un cuplu de mult timp, dar cert este un lucru: că par fericiți împreună. S-au afișat împreună pentru prima dată zilele trecute, iar de atunci au continuat să posteze imagini și videoclipuri în care apar în ipostaze romantice.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Noua iubită a lui Andrei, declarație de dragoste, la câteva zile, după ce au s-au afișat pentru prima dată împreună

Andrei de la Mireasa și noua lui iubită se află încă în Costinești, în vacanță. Cei doi au postat mai multe videoclipuri pe TikTok în ipostaze tandre. Nu doar fostul concurent și-a declarat public iubirea pentru Ana Maria, ci și tânăra în vârstă de 23 de ani. Tot pe TikTok, a postat un videoclip în care sunt surprinși în timp ce se iau în brațe și se sărută. Ana Maria a scris și un mesaj romantic pentru Andrei.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Andrei a declarat că atât el, cât și Simona, și-au dorit să divorțeze văzând că nu se mai înțeleg

În urmă cu câteva săptămâni, Andrei făcea primele precizări despre despărțirea de Simona. Fostul concurent spune că, în ultima perioadă, nu se mai înțelegeau și au ajuns la concluzia că mai bine ar fi să divorțeze decât să se certe constant.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191