Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO

Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO

Victor Vrînceanu, declarații în exclusivitate la Antena Stars. Jurnalistul și Andreea Antonescu s-au despărțit în urmă cu un an, iar în prezent sunt în proces pentru custodia copilului și plecarea vedetei în America alături de fiica ei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu sunt în proces! Jurnalistul a făcut mai multe declarații importante, în exclusivitate, pentru Antena Stars. Ce afirmații face fostul iubit al vedetei!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit în urmă cu un an, la doar trei luni de la nașterea fiicei lor, Venice-Victoria. În prezent, cei doi se întâlnesc în tribunal pentru a dezbate două dosare.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Vedeta l-a chemat în instanță pe fostul iubit. Primul dintre ele vizează plecarea în America și obținerea cetățeniei și al doilea cu privire la custodia copilului, stabilirea domiciliului acesteia. Victor Vrînceanu declară că a încercat să se înțeleagă cu fosta iubită în particular, pentru a nu ajunge la tribunal, dar nu s-a ajuns la nicio concluzie. Acesta nu e de acord ca fosta parteneră să stea plecată timp de două luni și jumătate cu fiica lor.

„În primele șase luni, copilul a stat integral la mine”

Victor Vrînceanu afirmă cu fiica sa, Venice-Victoria a locuit alături de el și părinții săi în primele șase luni de viață, fără ca Andreea Antonescu să fie implicată în îngrijirea micuței.

Fostul iubit al vedetei a fost chemat în instanță de fosta iubită în două dosare. Aceasta își dorește să plece cu copilul în America timp de două luni și jumătate, apoi să depună actele pentru a-i face cetățenie americană, lucru cu care Victor Vrînceanu nu este de acord,

Jurnalistul afirmă că este refuzat de către vedetă când vrea să se implice în deciziile care o privesc și pe fiica sa, apoi Andreea Antonescu ar fi cea care se plânge că este mamă singură și nu are niciun sprijin.

Victor Vrînceanu nu este de acord cu deciziile luate de Andreea Antonescu cu privire la fiica lor

Victor Vrînceanu afirmă că același comportament l-a avut și cu fostul soț, Traian Spak, pe care ar fi vrut să-l decadă din drepturile părintești. Cu toate că bărbatul s-ar implica mai mult în creșterea Siennei, nu ar fi lăsat de vedetă.

Fostul iubit al cântăreței nu este de acord ca fiica lui să devină cetățean american. Afirmă că această hotârare va putea fi luată chiar de copil în momentul în care va crește. Ținând cont că Andreea Antonescu are cetățenie obținută în urmă cu ceva timp, aplicația va fi una simplă și se poate face oricând, dar Venice-Victoria să aibă dreptul la părere. Totodată, nici expunerea micuței pe rețelele de socializare nu îi este pe plac jurnalistului.

în urmă cu ceva timp, când s-a pus probleme despărțirii, Andreea Antonescu i-a menționat partenerului de viață că își dorește să fie cât mai discreți, nu să facă circ asemenea fostei sale colege de trupă, Andreea Bălan și George Burcea.

CITEȘTE ȘI: Xtra Night Show. Andreea Antonescu are planuri de nuntă? Ce spune artista despre marele eveniment din viața oricărei femei: „Am fost dedicată…” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191