Accident cu o maşină furată, în Ploieşti. Un minor de 16 ani a făcut prăpăd în Bereasca, lovind mai multe autoturisme parcate

Accident cu o maşină furată, în Ploieşti. Un minor de 16 ani a făcut prăpăd în Bereasca, lovind mai multe autoturisme parcate

Un adolescent de 16 ani a dat de buclcu, în weekend, după ce a încercat să facă o plimbare în miez de noapte, pe străzile din Bereasca. Băiatul, în vârstă de de 16 ani, nu avea permis și, de altfel, nici mașină, așa că a sustras un autoturism. Plimbarea s-a terminat cu un accident în urma căruia au fost avariate mai multe autovehicule.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, au fost sesizați, la data de 29 iunie a.c, în jurul orei 00.15, despre producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În baza sesizării polițiștii s-au deplasat la fața locului iar din primele verificări reieșind faptul că un minor de 16 ani ar fi sustras un autoturism, pe care l-a condus ulterior pe strada Trandafirilor, din municipiul Ploiești iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi acroșat mai multe autoturisme parcate.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În urma producerei accidentului au rezultat doar pagube materiale”, a anunțat Poliția.

În urma evenimentului a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere și furt în scop de folosință.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191