Balonul de optimism s-a spart în optimi

Balonul de optimism s-a spart în optimi

Balonul de optimism în care se aflau naționala României și fanii săi s-a spart în optimile de finală ale Campionatului European. Balonul a fost spart de trei ori de fotbaliștii olandezi deși mai putea fi înțepat și în alte locuri. Jucătorii români au contat doar în primele 20 de minute, iar după deschiderea scorului s-au dezumflat total. Așa cum au fost lăudați în celelalte meciuri așa trebuie criticați și atunci când nu joacă iar băieții lui Edward Iordănescu chiar nu au jucat. Fac o comparație, la nivel de optimi, cu două echipe cam de același nivel. Slovacia și Slovenia au fost eliminate după partide în care prima a pierdut dramatic, iar cealaltă a fost eliminată după prelungiri și penaltiuri.

Noi ce am arătat în meciul cu Olanda? Doar un șut periculos a lui Man și acela peste poartă. Mult lăudați, Rațiu și Niță au greșit la primul gol, Drăgușin putea fi considerat cel mai bun om al României, dar la golul trei a comis-o. În loc să spargă cu mingea reclamele de pe margine sau să-l trimită acolo pe Gakpo s-a lăsat păcălit de batav și a ieșit un gol cum rar vezi la acest nivel. În repriza a doua s-au făcut niște schimbări însă jucătorii veniți de pe bancă nu au adus o schimbare în bine. S-a terminat 0-3 și jucătorii au mers la suporteri să le mulțumească pentru suportul arătat pe parcursul acestui EURO.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Să fim sinceri, România a trăit acest Euro din succesul cu Ucraina care aproape a șocat datorită evoluției băieților și a dimensiunii scorului numai că, după acel joc, naționala a coborât nivelul. Ca să treci în sferturile de finală nu îți trebuie doar suflet și spirit de grup, ai nevoie și de valoare, dar aceasta este modestă la acest moment. Totuși, datorită evoluției la acest turneu final România a scos românii în stradă după prea mulți ani de tristețe. S-a văzut bucurie și apreciere chiar și după eșecul cu batavii, iar aceste stări pot fi menținute de fotbaliștii naționalei cu o calificare la Campionatul Mondial.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191