Vica Blochina, convinsă că i-a schimbat viața lui Victor Pițurcă. „Când am venit în viața lui, el a …”

Vica Blochina, convinsă că i-a schimbat viața lui Victor Pițurcă. „Când am venit în viața lui, el a …”

Vica Blochina, în vârstă de 48 de ani, a susținut recent, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, că destinul lui Victor Pițurcă s-a schimbat total de când a intrat într-o relație cu ea.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vica Blochina și Victor Pițurcă au fost împreună timp de 16 ani, iar când au format cu cuplu ea avea 19 de ani, iar celebrul antrenor 40 de ani. Fosta balerină a rămas însărcinată și a adus pe lume un copil pe care antrenorul l-a recunoscut după un test de paternitate. O lungă perioadă de timp, băiatul a locuit cu mama lui, dar ulterior s-a mutat cu tatăl său și cu nevasta acestuia, Maria. În cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, Vica Blochina a susținut că atunci când Victor Pițurcă a cunoscut-o, viața lui s-a schimbat în bine și a evoluat mult pe plan profesional.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Eu când m-am cunoscut cu tatăl copilului, era un antrenor la o echipă mică. Când am venit în viața lui, el a crescut foarte mult profesional. Așa s-a întâmplat cu toți oamenii din viața mea. Când eram în viața lor, la un moment dat se schimbau lucrurile. Sa întâmplat chestia asta cu copilul. S-a născut copilul într-o familie în care tatăl avea familia lui, iar eu… era o situație foarte aiurea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Era o lecție pe care trebuia să o învăț, pentru ca mai târziu să îi învăț și eu pe alții, să le fiu exemplu. A fost ceva karmic. Pițurcă e născut tot pe 8 ca și mine. A fost o întâlnire karmică. Adică, voiam, nu voiam, asta era să fie. De ce am făcut copilul cu el? De ce am rămas eu în România? Edan este un copil foarte norocos, iar el s-a născut ca amândoi să învățăm ceva. Fix primii ani, el a stat cu mine, ca să îl învăț eu niște lucruri.

Ce a făcut karmic el? A plecat și m-a lăsat să învăț ceva. Eu, prin cifra mea, sunt foarte controlabilă, vreau să controlez tot timpul, nimic nu se mișcă fără mine. Pur și simplu din neant, de la 11 sau 12 ani, copilul meu s-a mutat la tatăl lui, că acolo se simte bine, pentru că avea nevoie de această aură a tatălui. E foarte interesant”, a spus Vica Blochina, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191