Lambada, fosta iubită a lui Tzancă Uraganu e însărcinată din nou? Imaginile care spun totul | VIDEO

Lambada, fosta iubită a lui Tzancă Uraganu e însărcinată din nou? Imaginile care spun totul | VIDEO

Lambada este însărciantă pentru a treia oară? Pe rețelele de socializare a apărut un videoclip în care fosta iubită a lui Tzancă Uraganu pare că are o burtică de graviduță, iar fanii au intrat imediat la bănuieli. I-au transmis numeroase urări de bine, cei mai mult spunând ca va fi încă un băiețel.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Lambada, fosta iubită a lui Tzancă Uraganu, este însărcinată? Imaginile publicate pe rețelele de socializare au ridicat mai multe semne de întrebare pentru internauții care au tras mai multe concluzii.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Lambada este însărcinată pentru a treia oară?

Tzancă Uraganu și Lambada nu mai formează un cuplu de aproape trei ani, iar manelistul și-a găsit alinarea în brațe Alinei Marymar care i-a dăruit o fetiță. Cei doi foști parteneri păstrează o relație frumoasă de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, Anays și Andreas.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pe rețelele de socializare a apărut un videoclip cu Lambada de la un eveniment în timp ce dansează. Îmbrăcată într-o rochie elegantă de culoare crem, pare că se vede burtica de graviduță. Fanii au lăsat o mulțime de comentarii în care îi transmiteau gânduri bune pe perioada sarcinii. Fosta iubită a lui Tzancă Uraganu nu a răspuns la aceste afirmații, astfel că nu se poate confirma ce au transmis urmăritorii săi.

Când își vor boteza Tzancă Uraganu și Lambada băiețelul

Tzancă Uraganu și Lambada au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos în urmă cu aproape doi ani. Fosta soție l-a făcut tată pentru a doua oară pe manelist, dar încă nu a avut loc botezul acestuia. Evenimentul fusese programat în luna mai, dar decesul nepoțelului i-a făcut să-l anuleze.

Cu toate că a fost dificil să găsească o zi liberă în plin sezon al evenimentelor, cei doi se pregătesc să-l boteze pe Andreas pe data de 22 iulie 2024, într-o zi de luni.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191