Singura româncă de la nunta celor mai bogați indieni a făcut spectacol cu ținuta aleasă | VIDEO

Singura româncă de la nunta celor mai bogați indieni a făcut spectacol cu ținuta aleasă | VIDEO

Nunta lui Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani, cu Radhika Merchant, a fost, fără îndoială, evenimentul anului. La petrecerea de lux au luat parte vedete din toate colțurile lumii. Kim Kardashian s-a numărat printre invitați. Cine a fost singura româncă prezentă la fastuosul eveniment. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cel mai tânăr fiu al celui mai bogat om din Asia s-a căsătorit cu femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste după mai bine de jumătate de an în care au organizat petreceri extravagante înainte de nuntă. La marele eveniment au fost prezente celebrități precum Kim și Khloé Kardashian, Nick Jonas, Priyanka Chopra, John Cena, alături de politicieni precum Tony Blair și Boris Johnson, dar și o vedetă din România.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Singura româncă de la nunta celor mai bogați indieni a făcut spectacol cu ținuta aleasă

Anant Ambani, fiul lui Mukesh Ambani, s-a căsătorit cu Radhika Merchant în cadrul unei ceremonii tradiționale hinduse vineri, 12 iulie 2024, la Mumbai.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La petrecerea de nuntă a participat și Iulia Vântur. Vedeta a fost cea care a făcut publice pe paginile personale de socializare mai multe imagini de la marele eveniment unde ar fi fost prezentă alături de Salman Khan.

Frumoasa româncă a ales să poarte o ținută specifică tradiției din India, ținută care îi venea perfect pe corp și îi scotea în evidență formele. Cel mai probabil Iulia Vântur a ales să poarte la evenimentul cu fast un sari cu o reinterpretare modernă.

Mai mulți politicieni și miniștri șefi indieni, printre care Mamata Banerjee, Lalu Prasad Yadav, Rabri Devi, Aaditya Thackeray, Uddhav Thackeray, Akhilesh Yadav, Devendra Fadnavis și fostul președinte Ram Nath Kovind, au fost de asemenea prezenți la petrecere.

Cât ar fi costat organizarea nunții

Potrivit presei internaționale, costul nunții este uluitor. The Guardian estimează că suma totală ar putea ajunge la 600 de milioane de dolari dacă ar fi incluse și festivitățile dinaintea nunții, care au început în martie. Această sumă ar reprezenta doar 0,5 % din averea netă a familiei Ambanis.

Cei doi îndrăgostiți au început petrecerile în luna martie a acestui an, cu un eveniment de trei zile, înaintea nunții în orașul natal al lui Mukesh Ambani, Jamnagar, situat în statul Gujarat din vestul Indiei. Pe lista invitaților s-au aflat personalități precum Mark Zuckerberg, Bill Gates, Ivanka Trump, regele și regina Bhutanului și mai mulți lideri mondiali, scrie The Independent.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191