Nuntă după nuntă pentru Adrian Minune! După Adriana Simionescu, încă o cununie religioasă are loc în familia lăutarului iubit de toată lumea

Nuntă după nuntă pentru Adrian Minune! După Adriana Simionescu, încă o cununie religioasă are loc în familia lăutarului iubit de toată lumea

Adriana Simionescu s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale, Mihai Armando într-un cadru de poveste. După marele eveniment din familia lor, anul viitor urmează încă o nuntă, după ce fiul manelistului și-a cerut iubita în căsătorie, în ziua de Crăciun.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Adriana Simionescu și alesul inimii sale, Mihai Armando s-au căsătorit ieri, 14 iulie, iar evenimentul a fost unul pe bogăție. Decorul a fost impresionant, având numeroase flori alese, în special, de mireasă. Petrecerea a început încă de la vila Adrian Minune, apoi au mers către biserică și la restaurantul de lux unde a avut loc petrecerea. Fiul manelistului le va face o surpriză părinților și anul viitor se va căsători cu logodnica sa, Andreea.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Adriana Simionescu s-a căsătorit

Adriana Simionescu și Mihai Armando au avut parte de o nuntă de vis cu sute de invitați. După luni de pregătiri, marele eveniment a avut loc într-un cadru de poveste. Mirii au fost emoționați în cea mai importantă zi din viața lor, mai ales că a avut loc și botezul fiicei lor, Noa Zenayda. Petrecerea a început încă de la vila manelistului, unde au cântat mai mulți artiști, printre care se numără și Tzancă Uraganu. În familia manelistului se anunță încă o nuntă anul viitor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Karmen a fost emoționată să o vadă pe surioara mai mică în fața altarului. Vedeta afirmă cât de mult a plâns când Adriana a îmbrăcat rochia de mireasă și nu-i vine să creadă cât de repede a trecut timpul.

Fiul lui Adrian Minune se căsătorește anul viitor

După ce nunta Adrianei Simionescu a avut loc, urmează ca și fiul manelistului să se căsătorească. Adrian Jr. trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o brunetă pe nume Andreea, pe care a cunoscut-o pe rețelele de socializare. Cei doi s-au logodit de Crăciun, iar anul viitor urmează să facă nunta.

CITEȘTE ȘI:Ce nu s-a văzut la nunta fiicei lui Adrian Minune. Ce a pățit mireasa chiar în cea mai importantă zi din viața ei

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191