Unul dintre polițiștii care i-au prins pe suspecții crimei din Vaslui este Marian Godină. Cum a descris urmărirea

Unul dintre polițiștii care i-au prins pe suspecții crimei din Vaslui este Marian Godină. Cum a descris urmărirea

Suspecții crimei din localitatea Pungeși, din Vaslui, au fost prinși de polițiștii din Brașov. Unul dintre ei este Marian Godină, care a descris urmărirea suspecților în cadrul paginii sale de pe rețeaua socială Facebook. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Unul dintre polițiștii care au prins suspecții care au pus un cadavru într-un geamantan pe care l-au cărat mai apoi prin sat este Marian Godină. Acesta a scris pe pagina sa de pe rețeaua socială Facebook o descriere a modului în care a urmărit și a prins suspecții. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Să mai spună cineva că nu poți fi și tată în concediu de creștere a copilului, și polițist la forțele speciale. Am sprintat după ei ca atunci când e pe foc laptele Măriucăi și dă în clocot”, a scris polițistul în cadrul postării. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Suspecții vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. Cercetările din acest caz șocant din Vaslui continuă și s-a deschis un dosar penal pentru omor calificat. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191