Motivul pentru care Monica Gabor nu a venit în țară alături de fiica ei! „Este prinsă acolo”

Motivul pentru care Monica Gabor nu a venit în țară alături de fiica ei! „Este prinsă acolo”

Nu cu mult timp în urmă, în luna iunie, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor ajungea în țara noastră, pentru a-și petrece aici vacanța. Însă, chiar dacă tânăra a fost mereu însoțită, mulți români s-au întrebat de ce nu a fost și mama ei alături de ea. Acum, Ramona, sora Monicăi Gabor, vorbește despre ce s-a întâmplat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Irina Columbeanu ateriza în România chiar pe data de 14 iunie, la mai bine de 5 ani distanță de la ultima întâlnire pe care a avut-o cu tatăl ei. Ea și-a petrecut întreaga lună călătorind prin țară, iar Irinel Columbeanu a fost extrem de fericit de vizita pe care i-a făcut-o fiica lui.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În plus, Irina Columbeanu a vizitat și orașul natal al mamei ei, Bacăul. Cu toate acestea, de-a lungul acestei vacanțe frumoase, adolescenta în vârstă de numai 17 ani a fost însoțită de mătușa ei, Ramona Gabor. Din acest motiv, mulți români s-au întrebat de ce nu a reușit să vină în țară și mama tinerei. Acum, sora acesteia vorbește despre ce s-a întâmplat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ramona a fost mereu alături de nepoata ei pe timpul vacaneți, iar în cadrul podcast-ului lui Teo Trandafir, aceasta a spus că Monica Gabor nu a putut călători în acest an. Cu toate acestea, ea a mai spus că este posibil ca Monica Gabor să vină foarte curând și a vorbit și despre experiența pe care o are atunci când se reunește cu sora ei.

„Anul acesta nu a putut să călătorească. Este prinsă acolo, dar cred că va veni foarte curând. Anul acesta cred că ne vom vedea. E frumos când ne reunim.

Ultima dată am fost în Dubai toate trei surorile. Ne reunim, când vine, întotdeauna eu fiind cea care călătorește mereu e imposibil să nu sar în primul avion și să ne întâlnim, oriunde ar fi”, a mărturisit Ramona Gabor, la podcastul lui Teo Trandafir.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191