Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Primarul zero al Campinei, Alin Moldoveanu, dar si toata camarila de functionari si directorasi numiti politic fac de rusine judetul Prahova, la nivel national.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cazul spitalului din Campina care functioneaza fara aer conditionat, pe canicula, a ajuns in presa centrala, insa primarul „pasaj” nu pare absolut deloc afectat. Nicio iesire publica, in ultima saptamana, pe tema pacientilor care se sufoca in saloane, zero implicare in rezolvarea conflictului dintre spital si firma care asigura climatizarea in saloane.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

In schimb, Virgiliu Nanu, presedintele ales al C Prahova, a mers la fata locului si a luat masuri pentru ca problema sa fie rezolvata rapid, in conditiile in care acesta nici macar nu si-a preluat oficial mandatul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Toata lumea se scuza:

Directorul medical al unităţii sanitare, Călin Tiu, a declarat miercuri, pentru Agerpres, că spitalul a beneficiat de investiţii pe fonduri europene, iar instalaţiile noi de climatizare sunt instalate, însă nu pot fi folosite din cauza unor neînţelegeri care au apărut între constructor şi primărie.

 

„Spitalul era asigurat din punctul acesta de vedere cu unităţi externe până anul trecut. Noi suntem beneficiarii, prin primărie, ai unui mega proiect de infrastructură de 16-17 milioane de euro, bani europeni plus ceva contribuţie locală, iar acest proiect a însemnat schimbarea acoperişului, fotovoltaice, instalaţii noi de climatizare. Ele există, sunt puse, sunt montate, numai că, la faza de pornire şi recepţie, dintr-o neînţelegere (…) între primărie şi constructor, contractul s-a reziliat şi noi am rămas, din 17 mai, când trebuia să fie gata şi să funcţioneze, am rămas fără nicio soluţie.

Nu putem nici unităţi de aer condiţionat să montăm pe pereţii externi pentru că spitalul a fost anvelopat pe bani europeni”, a explicat sursa citată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191