Artist mort pe scenă, în timpul unui spectacol! Tânărul avea 35 de ani | FOTO

Artist mort pe scenă, în timpul unui spectacol! Tânărul avea 35 de ani | FOTO

Ayres Sasaki, în vârstă de 35 de ani, a murit aproape instant după ce a intrat în contact cu un cablu în timp ce se afla pe scenă, la un concert, la Hotelul Solar din Salinopolis, scrie presa internațională.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Un artist a murit în timp ce făcea show în fața spectatorilor

În urma acestui incident, oamenii legii au făcut verificări. Potrivit unor rapoarte, Ayres Sasaki ar fi murit după ce a îmbrățișat un fan ud în mulțime. Alte rapoarte, și publicația de știri Diario do Para, arată că artistul în vârstă de 35 de ani cânta la chitară când a fost electrocutat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Autoritățile din Salinopolis încearcă acum să afle care a fost, de fapt, cauza decesului. Au fost solicitați și experți pentru a analiza incidentul.

După incident, reprezentanții Hotelului Solar au declarat că „regretă profund pierderea dragului Ayres Sasaki” , punctând că: „Ne-am dedicat în întregime sprijinirii familiei [sale] și am avut grijă de aranjamentele necesare.”

Artistul, plâns de apropiați

Pe lângă prieteni și familie, Ayres Sasaki este plâns și de cei care l-au cunoscut nu foarte bine. Regizorul Raphel Macedo deplânge dispariția tânărului artist.

„Încă greu de crezut și de asimilat!!! de mulți ani de prietenie și o mulțime de istorie de colegiul, colegiul și prietenia vieții! Întotdeauna o persoană minunată și iubită de toți! Mă bucur să fac parte din călătoria a urmat sfatul de a merge în lumea muzicii și a fost foarte fericit cu ea. I-am făcut primele fotografii profesionale de lucru și astfel a mers minunat de bine cu spectacolele sale! Atât de multe momente prostești am petrecut și vom continua cu amintirile frumoase. Ascultarea Bikini Digger a fost imortalizată de gustul tău pentru băieți, suferința ta cu Clubul de Canotaj și povestea Portarului pârțâ în sfârșit … Planurile divine nu le explică nimeni, dar sunt sigur că ți-ai dori să rămâi în amintire prin vocea, bucuria și prietenia ta! Dumnezeu să te primească cu brațele deschise, fratele meu Odihnește-te în pace! (emoji trandafir și trist)”., a fost mesajul transmis de regizorul Raphel Macedo.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191