Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Ionuț Dumitrescu, inginer și fost director tehnic al Hidro Prahova, critică managementul defectuos al societății Hidro Prahova.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În plină caniculă, zeci de localități din județul Prahova se confruntă cu o criză acută de apă potabilă. Ionuț Dumitrescu, inginer și fost director tehnic al Hidro Prahova, a lansat o serie de critici dure la adresa actualului management al companiei, acuzând incapacitatea acestuia de a gestiona eficient crizele și de a asigura un serviciu esențial pentru comunitate.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În zeci de localități din județ, apa curentă a devenit un lux. Locuitorii sunt nevoiți să care apă cu găleata sau să aștepte ore întregi pentru a prinde câteva minute de apă la robinet.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Hidro Prahova se confruntă cu pierderi uriașe de apă, de până la 48%, conform declarațiilor oficiale ale operatorului regional. În ciuda acestor pierderi semnificative, tariful pentru apă și canalizare se situează la 14,14 lei/mc, unul dintre cele mai mari din țară. Această discrepanță între calitatea serviciilor oferite și prețurile practicate a generat nemulțumiri și frustrări în rândul consumatorilor.

Ionuț Dumitrescu a subliniat lipsa de competență și de reacție rapidă a actualei echipe de management de la Hidro Prahova. „Este evident că nu dispunem de specialiști capabili să gestioneze eficient astfel de situații de criză. Lipsa unei infrastructuri adecvate și a unui management profesionist agravează și mai mult situația,” a declarat Dumitrescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191