Modificare de program la Trofeul Carpați Niro

Modificare de program la Trofeul Carpați Niro

Modificare de program la Trofeul Carpați Niro de la Ploiești dedicat Juniorilor, masculin. În programul zilei de duminică, România- Danemarca se va juca de la ora 16.00, în loc de ora 18.00 când era programat inițial. Iată programul turneului găzduit de Sala Sporturilor Olimpia:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Sâmbătă, 27 iulie

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

16.00 Israel -Danemarca
18.00 România- Serbia

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Duminică, 28 iulie

16.00 România- Danemarca
18.00 Serbia- Israel

Luni, 29 iulie

11.00 Serbia- Danemarca
13.00 România- Israel

Competiția va fi transmisă live, pe TVR 2, cu excepția zilei de luni, când meciul echipei noastre va fi difuzat în sistem live delayed, la o oră după începerea partidei România- Israel. Mai precis, meciul este la ora 13.00, dar va fi difuzat de la ora 14.00 pe tv. Publicul este așteptat în număr cât mai mare la sala Olimpia, mai ales că intrarea este LIBERĂ!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191